ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS ...ΝΑ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ !!!!

ΟΙ ΜΙΖΕΣ ΑΛΑ 50-50 !!!!!!!!!!!!

ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ,ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ , ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ SIEMENS,
θα είναι <<ζυγισμένο>>,ως προς τον αριθμό των παραπομπών πολιτικών των 2 μεγάλων κομάτων!!!!!!!
Τα βάλανε κάτω και σου λένε....να συντάξουμε ένα πόρισμα, όπου όπως διάβασα στα ΝΕΑ,
το ΠΑΣΟΚ προσανατολίζεται να υποδείξει πέντε πρώην υπουργούς και υφυπουργούς της Νέας ∆ηµοκρατίας και άλλους τέσσερις πρώην υπουργούς του ΠΑΣΟΚ στο πόρισµά του, προκειµένου να διερευνηθούν ενδεχόµενες ποινικές ευθύνες.
Έλα όμως που όπως είπε ο κ. Πάγκαλος <<τα φάγαμε όλοι μαζί>>,  στο διάστηµα που αποµένει έως τη σύνταξη του πορίσµατος θεωρείται βέβαιο και το επιβεβαίωσαν μέλη της επιτροπής , θα βγούνε κίτρινες κάρτες και θα σφυριχτεί οφσαιντ, με διαβουλεύσεις µεταξύ ΠΑ.ΣΟ.Κ και  Ν∆.
Σε σύσκεψη που έγινε στη Βουλή ανάµεσα στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που συµµετέχουν στην Εξεταστική για τη Siemens, αποφασίστηκε το πόρισµα να είναι συµβατό µε το δηµόσιο αίσθηµα και επιπλέον να µην προκαλεί ανισορροπία στις εντυπώσεις ως προς τις υποδείξεις για παραποµπές πολιτικών από τα δύο µεγάλα κόµµατα. Σύµφωνα µε πληροφορίες, στη σύσκεψη εγκαταλείφθηκε η ιδέα να µην υπάρχει αναφορά σε πρόσωπα, κάτι που είχε συζητηθεί παλαιότερα, ενώ απορρίφθηκε κατηγορηµατικά το σενάριο να παραπεµφθούν συνολικά όσοι διατέλεσαν υπουργοί και υφυπουργοί.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Για το θέµα του ΟΤΕ και τις προγραµµατικές συµβάσεις µε τα ψηφιακά ΊΣΩΣ  να παραπεµφθούν οι υπουργοί Οικονοµικών της τότε περιόδου που ήδη διερευνάται αν και έχουν παραγραφεί τα αδικήµατα, ΤΥΧΑΙΟ;;;;;; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ !!!!,για να εξεταστούν παραλείψεις ή παράβαση καθήκοντος.
Για το C4I,  οι πληροφορίες λένε πως για τους βουλευτές μέλη της επιτροπής  του ΠΑ.ΣΟ.Κ,  η ζυγαριά γέρνει προς στο να μη να παραπεµφθούν όσοι υπέγραψαν τις συµβάσεις, αλλά όσοι παρέλαβαν το C 41( ΟΣΟ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΙ ΕΓΩ), ΣΚΕΦΤΌΜΕΝΟΙ  ότι µε κάθε παραλαβή γίνονταν εκταµιεύσεις χρηµάτων.
Σε οτι αφορά τις  µίζες της Siemens, οι βουλευτές έχουν καταλήξει ότι δίνονταν χρήµατα σε πολιτικούς, αλλά ,ΟΠΟΥ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΑΧΝΟΜΑΣΤΕ , από την έρευνα που έγινε ,αν όντως έγινε έρευνα κι όχι <<εέρευνα>>,δεν έχει αποδειχτεί καµιά ροή µαύρου πολιτικού χρήµατος, με εξαίρεση την ομολογία του πρώην υπουργού Τάσου Μαντέλη.
ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ : Ο Θ.Τσουκάτος, για το ίδιο θέμα ,είχε πει ότι πήρε ένα εκατοµµύριο µάρκα από τη Siemens, ΑΚΟΜΗ ΤΟ ΨΑΧΝΟΥΝ , εδώ το εκατομμύριο εκεί το εκατομμύριο.....που είναι το εκατομμύριο;;;;;;ΧΑΧΑΧΑ....
έχει ήδη παραπεµφθεί και η υπόθεση έχει πάρει τη δικαστική όδο, αν και μέχρι σήμερα ...Τον δρόμο δεν τον βρήκε!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου