ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.ΟΙ ΠΟΜΑΚΟΙ ΚΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ !!!

του Χρήστου Φραντζανά

Αγαπητοί αναγνώστες ,
Όπως γνωρίζετε εδω γράφουμε αλήθειες , δυστυχώς πικρές τις περισσότερες φορές!!!!
Θα σας γυρίσω για λίγο πίσω στον χρόνο, τότε που κυβερνούσε την ελλαδίτσα ο Κωνσνταντίνος Καραμανλής , με αφορμή την τραγική κατάσταση που επικρατεί στα μειονοτικά σχολεία της θράκης .
Οι πομάκοι θεωρούνταν μέχρι και πριν απο λίγες δεκαετίες τούρκοι στη συνείδηση πολλών συμπατριωτών μας !!! Μέγα λάθος .
Οι πομάκοι είναι βουλγαρικό - νομαδικό φύλο.ΟΧΙ ΤΟΥΡΚΟΙ !!!!!
Την παραπάνω αντίληψη για τους πομάκους ενίσχυσε η πολιτική που είχε ακολουθήσει η πολιτική της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Καραμανλή !!!
Επί Καραμανλή οι πομάκοι δεν είχαν το δικάιωμα να έχουν δίπλωμα οδήγησης , δεν είχαν το δικαίωμα της πανεπιστημιακής μόρφωσης αλλά και της εργασίας στον δημόσιο τομέα !!!!!
Λογικό κι επόμενο ,μερίδα πομάκων να στραφούν στη γείτονα τουρκία , η οποία με <<μεγαλοψυχία>> φρόντιζε να τους παρέχει όσα το ελληνικό κράτος απαγόρευε!!!!
Θεωρώ πως το έγκλημα Καραμανλή το πληρώνουμε μέχρι και σήμερα όπου στα μεινοτικά σχολεία δεν διδάσκονται τα πομακικά !!!!!!
Την ώρα που ο τουρκικός επεκτατισμός παραμένει πρώτο θέμα στην ατζέντα των στρατηγών της άγκυρας εμείς εδώ κοιμόμαστε !!!!!!
Η πολιτική Καραμανλή έδωσε εξουσία στους μουφτήδες να κάνουν.....περίπατο στην πομακική μειονότητα με την αρωγή πάντα της άγκυρας !!!!!!!!
Κάποιοι θεωρούν πως ο εχθρός φωλιάζει ανάμεσα μας στη θράκη , σε ένα βαθμό είναι αλήθεια αλλά απορώ με τις πολιτικές που θυμούνται τους πομάκους και την αληθινή καταγωγή τους , μόνο κατά τις προεκλογικές περιόδους !!!!!!!!!!!!!
Εύχομαι στους πονηρούς καιρούς που ζούμε , δεν ξέρουμε τι θα μας ξημερώσει και ποτέ δεν είναι αργά , να ξεκινήσει μια καμπάνια γύρω απο το πομακικό ζήτημα .
Μπορεί οι κυβερνήσεις του Ανδρέα Παπανδρέου να απεκατέστησαν το έγκλημα - λάθος Καραμανλή αλλά ο δρόμος είναι σκληρός και μακρύς !!!!!!!!
Όπως λέει κι ο σοφός κατά τα άλλα λαός μας ....Φύλλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά !!!!
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΕΤΑΙ Η ΠΟΜΑΚΙΚΗ ΣΤΑ ΜΕΙΟΝΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ !!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου