ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

21 Μαρτίου: Η μέρα που, και τυπικά, μπαίνουμε στην άνοιξη. Επίσης, είναι και η παγκόσμια μέρα του ύπνου...

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Tου Μάνου Χατζάκη, βασικός αθλητικογράφος των "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ" , και κάθε Δευτέρα , αρθρογραφεί περί ποδοσφαίρου !!!!

Με όλα αυτά που γίνονται γύρω μας, όμως, πόσο μπορούμε να αντιληφθούμε, την εποχή, που υποτίθεται ότι δημιουργεί καλύτερη διάθεση στους ανθρώπους;

Γιατί άνθρωποι ζουν -ή καλύτερα προσπαθούν να ζήσουν- και στην Ιαπωνία, άνθρωποι προσπαθούν να αποφύγουν τις βόμβες, που πέφτουν, από παντού, στη Λιβύη.

Επομένως, είναι λογικό, η όποια αθλητική δραστηριότητα, ανά τον κόσμο, να περνάει σε δεύτερη μοίρα.

Παρόλα αυτά, η 27η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Σούπερ λίγκα ήταν, πραγματικά, "ανοιξιάτιξη", γιατί ήταν ιδιαίτερα παραγωγική (σημειώθηκαν 27 τέρματα) και ο ύπνος δεν... εμφανίστηκε σε κανένα γήπεδο, γιατί όλα τα ματς είχαν να δώσουν αρκετές συγκινήσεις.

Ο Ολυμπιακός σκόρπισε στους... έξι ανέμους την ΑΕΚ, η οποία έχει συνηθίσει στα "σκοτσέζικα" ντους, αλλά, όπως και να έχει, το 6-0 είναι βαρύ σκορ.

Ο... έτερος Ολυμπιακός, αυτός του Βόλου, "τρελαίνει" κόσμο, αφού νίκησε την Καβάλα και πλησιάζει στην ευρωπαϊκή έξοδο, την ίδια ώρα, που ο ΠΑΟΚ "πέταξε" άλλους δύο βαθμούς στο Περιστέρι, αλλά δύσκολα θα χάσει τα πλέι οφ.

Ο Άρης τώρα, που αρχίζει να σκοράρει, ίσως είναι λίγο αργά, αλλά όσο ζει... ελπίζει.

Η αυτοκτονία της Λάρισας, ήταν το δεύτερο, σημαντικότερο χαρακτηριστικό της αγωνιστικής, καθώς το "αλογάκι" έφερε 3-3 με τον Εργοτέλη και -εκτός απροόπτου- αποχαιρετά την κατηγορία.

Επιτυχία, θεωρείται, πάντως, το γεγονός πως, αν εξαιρέσουμε την πρώτη θέση, όλες οι υπόλοιπες είναι "ανοιχτές" και το ενδιαφέρον παραμένει μεγάλο, ειδικά για τους Ηρακλή, Ξάνθη, Πανιώνιο, Αστέρα Τρίπολης και Εργοτέλη.

Αγωνιστικά, μπορεί να πλησιάζουμε στο... καλοκαίρι, ωστόσο η "ουσιαστική" άνοιξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο, θ' αργήσει πολύ να έρθει.

Μέχρι τότε, ας απολαμβάνουμε τις "ηλιόλουστες" στιγμές...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου