ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τετάρτη, 27 Απριλίου 2011

ΤΟΥΜΠΕΚΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 20 ΤΟΝΟΥΣ ΧΡΥΣΟΥ ΑΠΟ ΠΑΣΟΚ Κ ΣΗΜΙΤΗ.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς .

Ούτε ένας ούτε 2 , 20 τόνοι χρυσού απο τα αποθέματα της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ , πουλήθηκαν το καλοκαίρι του 2003 και οι εξηγήσεις που εκ των υστέρων δόθηκαν στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ , άρες μάρες κουκουνάρες.
Πάμε απο την αρχή !!!!! Μέχρι την προαναφερόμενη ύποπτη πώληση , 147 τόνους χρυσού είχε σε απόθεμα η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
Τα χρήματα από την πώληση των 20 τόνων, θα διατείθονταν προς αγορά κρατικών ομολόγων ,όχι δικών μας , ώστε να μειωθεί το υπέρογκο ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ !!!!!!!!!!!
Το κόστος;;;;;;;;;; Θα έμπαιναν στα κρατικα ταμεία 207 εκ . ευρώ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα με την τότε διοίκηση της Εθνικής ,με διοικητή τον κ.Γκαργκάνα, τα έσοδα θα ανέρχονταν ετησίως σε 5 εκ. ευρώ!!!!!!!!!!!!
Τότε δήλωναν πως η πώληση ,είχε ενταχθεί στο πλαίσιο της αποδοτικότερης διαχείρησης του χαρτοφυλακίου ,αλλα δεν μας είπανε πως η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ , λειτουργούσε με σχεδόν ιδιωτικο- οικονομικά κριτήρια !!!!!!!! Δηλαδή ως ιδιωτική (;;;;;;;;;;) τράπεζα, και η κυβέρνηση ΣΗΜΙΤΗ , δεν θα είχε και καλά καμία αρμοδιότητα να κάνει έλεγχο των πεπρπαγμένων!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Τελικά ο χρυσός δόθηκε ως προίκα στη νύφη ονόματι ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
Επίσης η τότε φημολογία περί στήριξης της ΟΛΥΜΠΙΑΔΑΣ 2004, που για πολλούς φάνταζε ως παραμύθι για μικρά παιδιά , κάτι μας λέει λόγο διαίσθησης οτι μόνο παραμύθι δεν ήταν .
Εν κατακλείδι.Τα όσα οι Σημιτικοί δήλωναν περί ετησίων εσόδων ύψους 5 εκ.ευρώ κτλ που προαναφέραμε , έγιναν πράξη;;;;;;;;;;;;
Δημόσια μέχρι σήμερα ο Ελληνικός λαός απάντηση δεν πήρε...................
Το συγκεκριμένο θέμα ταλανίζει την ομάδα των "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ ", και ειδικά στη σύγχρονη κατοχή που βιώνει το σύνολο σχεδόν των Ελλήνων ,χρίζει δημοσιογραφικής έρευνας σε άλλο επίπεδο , γιατί απλά μας μυρίζει σκάνδαλο και κουκούλωμα!!!!!!!!
Το καλό πράμα αργεί να γίνει....Ήδη τα λαγωνικά μας έχουν ξεκινήσει έρευνα σε Αγγλία - Γερμανία και Γαλλία ,χώρες όπου ο χρυσός κυριαρχεί !!!!!!!!!!1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου