ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ-ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ !!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς

Μας κυβερνούν απόφοιτοι  αμερικάνικων, εγγλέζικων και γερμανικών Κολλεγίων !!!!! Οι "άριστοι κι όχι οι αρεστοί ".....Εδώ γελάμε !!!!!
Το μεταναστευτικό θέμα , πρόσφατα ( ΥΠΑΤΙΑ), μπορεί έυκολα να λυθεί φτάνει οι ¨ αρεστοί" να εργαστούν κι όχι να διορίζουν όπως και οι προηγούμενοι και οι προ, προ κτλ.
Όπως στην Ευρώπη , εδώ είμαστε ......Θα έκανα το ίδιο .Δηλαδή ;;;;;;
Έχουμε ανάγκη απο τόσα άτομα των Χ ειδικοτήτων να καλύψουν θέσεις που εδώ έχουμε έλλειψη !!!!!!!
ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΠΩΣ ΤΟ ΤΕΙΧΟΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΩΡΟΤΗΤΑ!!!!!
Πόσοι δουλέμποροι κύριοι κυβερνώντες και πολιτευτές έχουν καταδικαστεί με ποινές σκληρές ;;;;;;;;;;
Οι εισαγγελείς γιατί είναι ....ελαστικοί με αυτούς ;;;;;;;;;
Γιατί δεν ακολουθήσαμε το παράδειγμα της Τσεχίας όπου έδωσε 600ευρώ "χαρτζηλίκι" , πρόπερσι στους άνεργους μετανάστες, και με ειρ μπας τους έστειλλαν στις πατρίδες τους;;;;;;;;;
Μήπως είναι πολλά τα λεφτά ....."Άρη";;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Τμήματα συνοροφυλάκων της ΕΛ.ΑΣ, εδρεύουν μέσα σε αστικά κέντρα......ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΚΙ ΕΔΩ !!!!!!!!
Εκτός αν σύνορα θεωρούνται όλες οι πόλεις που μόνο στα όποια σύνορα δεν βρίσκονται (Αθήνα ,Θεσσαλονίκη κ.ο.κ) !!!!!!!!!!!!!!
Η σημερινή κυβέρνηση ,χρειάστηκε ένα χρόνο για να ολοκληρώσει το θεσμικό της έργο, έτσι δήλωσαν !!!!!!! Τον επόμενο τι έκαναν εκτός του να σφάζονται να διορίζουν και να μαμούν τη χώρα ;;;;;;;;;;;;;;;;;
Η Ελλάδα δε θα αλλάξει ποτέ. Είναι υποδουλωμένη . Εκτός αν βρεθεί ένας νέος Καποδίστριας ή Ελ. Βενιζέλος ,που κι αυτούς πάλι θα τους κατασπαράξουν !!!!!
Ώρα να την κάνουμε από εδώ .....Η Ελλάδα κοιμάται τον ύπνο του δικαίου κι εμείς όλοι συνένοχοι αφού δεν αντιδράμε!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου