ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 7 Απριλίου 2011

Πόσο πάει η ταρίφα; Το αθλητικό άρθρο της εβδομάδας !!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς .

του Μάνου Χατζάκη
Οπως είχαμε γράψει και στην πρώτη τοποθέτηση, στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι δύσκολο να "πλήξει" κανείς. Εξωαγωνιστικά, κυρίως...

Και το καλύτερο; Δίνουμε άφθονο... διαφημιστικό υλικό και στο εξωτερικό. Μέχρι την Ινδία έφθασε, χθες, η χάρη μας, εξαιτίας της άφιξης με ταξί(!), των παικτών της ΑΕΚ, στο ΟΑΚΑ, για τον αγώνα με τον Ατρόμητο.

Οι οργανωμένοι φίλαθλοι της Ένωσης, συγκεντρώθηκαν, λίγη ώρα πριν την έναρξη του αγώνα, στο ξενοδοχείο, που διέμενε η αποστολή, αναγκάζοντάς την να μεταβεί, στο γήπεδο, με... επαγγελματίες αυτοκινητιστές και όχι με το πούλμαν, ως είθισται.

Αιτία; Επειδή με αυτό τον τρόπο, είχαν φυγαδευτεί από το ξενοδοχείο τους, μετά την ήττα με 6-0, απο τον Ολυμπιακό, πριν 2 εβδομάδες.

Πάμε στα αγωνιστικά, τώρα...

Την προηγούμενη εβδομάδα, είχαμε γράψει, πως η 28η αγωνιστική θα είχε μεγάλο ενδιαφέρον. Πολλά γκολ δεν σημειώθηκαν, αλλά η αγωνία για τις θέσεις της κανονικής περιόδου (από τη 2 και κάτω) είναι ανοιχτές.

Ξεκινώντας από... κάτω προς τα πάνω, ο Πανσερραϊκός έκανε τη νίκη της αγωνιστικής απέναντι στον αδιάφορο Παναθηναϊκό, αλλά δεν "σώζεται".

Η Λάρισα έχασε, στην Τούμπα, και εξακολουθεί να ελπίζει σε "πολλαπλά" θαύματα, ενώ σε περιπέτειες μπήκε και η Τρίπολη, που έχασε, εντός, από τον Άρη.

"Μπλεξίματα" έχει και η Κέρκυρα, που έχασε στο νησί των Φαιάκων από τον Πανιώνιο.

Ο Άρης εξακολουθεί να ελπίζει για είσοδο στην πεντάδα, μετά την αγχωτική νίκη του, αλλά πρέπει να ξεπεράσει το εμπόδιο του Ολυμπιακού Βόλου, ο οποίος νίκησε την Ξάνθη και έχει προβάδισμα για την Ευρώπη. Την ερχόμενη Κυριακή, οι δύο ομάδες αγωνίζονται στο "Κλ. Βικελίδης" και εκεί θα κριθούν πολλά...

Η Καβάλα, ηττήθηκε, από τον Ολυμπιακό και πλέον δύσκολα θα κυνηγήσει το ευρωπαϊκό όνειρο, ενώ ο ΠΑΟΚ "κλείδωσε" τα πλέι οφ, μετά τη νίκη επί της ΑΕΛ.

Από την άλλη, η ΑΕΚ έχει το μυαλό της στον τελικό του Κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός στα πλέι οφ και ο Ολυμπιακός στις διακοπές. Έτσι απλά...

Ραντεβού, στο χορτάρι, την επόμενη εβδομάδα. Πρώτα ο Θεός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου