ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Το 60% των Ελληνοκύπριων δεν επιθυμούν να συμβιώνουν με τους Τούρκους

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!




Chris Frantzanas

Η ευαισθησία μας στα Εθνικά Θέματα γνωστή !!!! Για το Κυπριακό έχουμε γράψει πολλές φορές!!!!!!!!!! Γράψαμε για το ξεπούλημα , για όλα όσα αφορούν το Κυπριακό.
Μάλιστα είμαστε ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΣΟΒΕΖΙΚΩΝ ΛΥΣΕΩΝ.
 
 
Έρευνα γνώμης που έγινε στον Ελληνοκυπριακό τομέα αποκάλυψε ότι οι 6 από τους 10 Ελληνοκύπριους  θεωρούνε δύσκολο να συμβιώσουν με τους Τουρκοκύπριους.
Με αφορμή , την είδηση που δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Φιλελεύθερος ,  το ¨Κυπριακό Βαρόμετρο¨ δείχνει πως το 60% των Ελληνοκύπριων  δεν θέλουν να ζούνε μαζί με τους Τούρκους.Επίσης θεωρούν σε ποσοστό της τάξης του 70%  πως θα υπάρξει κάποιο τέλος από τις συνεχιζόμενες διαπραγματεύσεις με την τουρκική πλευρά.
Η έρευνα έδειξε επίσης ότι οι Ελληνοκύπριοι  ΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΙΚΗΣ ΝΗΣΟΥ  είναι απελπισμένοι για το μέλλον  της πατρίδας τους .
Στο ερώτημα ,  για το αν είναι δυνατόν σε περίπτωση μη επίλυσης του Κυπριακού θέματος να συνεχιστεί η παρούσα κατάσταση, οι μισοί απάντησαν πως ¨είναι δυνατόν¨ ενώ οι άλλοι μισοί πως ¨δεν είναι δυνατόν¨. Όταν ρωτήθηκαν για το τι θα γίνει μετά από 20 χρόνια σε περίπτωση μη επίλυσης του Κυπριακού, το 55% εξ αυτών απάντησε πως η κατάσταση θα είναι ακόμα χειρότερη . Το 83% από αυτούς που μετείχαν στην έρευνα επιθυμούνε η διοίκηση των Ελληνοκύπριων  να χρησιμοποιήσει βέτο απέναντι στην υποψηφιότητα της Τουρκίας για είσοδο στην Ε.Ε.
Το βέτο το ασπαζόμαστε κι εμείς .Δυστυχώς η Ελλάς τρώει όχι μόνο τα παιδιά της αλλά και τα αδέρφια της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου