ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 21 Μαΐου 2011

Δεν "χτυπάς" το κατεστημένο, Πάμπλο...

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Tou Manos Chatzakis ( Αθλητικογράφος , κάτοχος Πτυχίου Πολιτικών Επιστημών )

Από τη μέρα, που ήρθε στον ΠΑΟΚ, θαρρείς και έδεσε με όλο το οικοδόμημα του συλλόγου. Θαρρείς και είχε το DNA του παοκτσή, το οποίο, αποδείχθηκε, πως σε κάθε ευκαιρία το προβάλλει.

Συνεντεύξεις σε "άγριο" φόντο, με λέξεις και φράσεις, που υποδείκνυαν το ποιος είναι και τί ακριβώς, κάνει, ο Πάμπλο Γκαρσία μπήκε "αμέσως" στις καρδιές των φίλων του δικεφάλου...

Τα παιχνίδια στα οποία έβαλε φωτιά; Πολλά στα τρία χρόνια παρουσίας του...

Τα σπρωξίματα, τα "τρυφερά" ενσταντανέ με αντιπάλους του; Ακόμα περισσότερα...

Τα παιχνίδια, που δεν αγωνίστηκε λόγω τιμωρίας; Επίσης, πολλά...

Τα "credits", που κέρδιζε, στις εξέδρες; Αμέτρητα...

Τα αφιερώματα προς το πρόσωπό του; Επίσης...

Ο κόσμος μπορεί στην κερκίδα να... τρελένεται, βλέποντας τον "Παύλο τον Γκαρσία" να μοιράζει μπουνιές, όπως έκανε και στο παιχνίδι για τα πλέί οφ, με την ΑΕΚ και ας αφήνει την ομάδα με αριθμητικό μειονέκτημα.

Τα "παιχνίδια πολέμου" του Γκαρσία "πουλάνε". "Πουλάνε" στη Θεσσαλονίκη, στην ΑΘήνα, στα Μέσα Ενημέρωσης και άθελά του εξυπηρετεί ένα σύστημα προπαγάνδας, το οποίο έχει αναπτυχθεί εδώ και δεκαετίες και, προσωπικά, δεν ξέρω αν έχει οδηγήσει σε ουσιώδη αποτελέσματα.

Ο ΠΑΟΚ, που οι "παλιοί" δημοσιογράφοι χαρακτήριζαν "Μακεδονομάχο", προσπαθεί να αναβιώνει το χαρακτηρισμό και ο Γκαρσία, που μπορεί να μη γνωρίζει για τους... Βαλκανικούς Πολέμους, τα πηγαίνει περίφημα.

Ας ξέρει, όμως, (και ο ίδιος) πως με τις γροθιές, πρωταθλητισμό (στο ποδόσφαιρο), δεν κάνεις...

Υ.Γ.: Δεν έχουμε ξεχάσει τον Ηρακλή, ο οποίος ζει τις δραματικότερες στιγμές της ιστορίας του. Πολύ σύντομα, θα αναφερθούμε -εκτενώς- στα όσα συμβαίνουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου