ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Κυριακή 22 Μαΐου 2011

Oι συναντήσεις του Πρωθυπουργού και το ΟΧΙ Σαμαρά.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

 
της Κοινωνιολόγου και κατόχου Πτυχίου Πολιτικών Επιστημών Apostolias Leon
 
Ο κ. Παπανδρέου θα προσπαθήσει να πάρει το πράσινο φως ,από τους αρχηγούς των κομμάτων της Αντιπολίτευσης , για να προχωρήσει στην υπογραφή του δεύτερου μνημονίου.
Ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης , κ. Αντώνης Σαμαράς , έχει ήδη ξεκαθαρίσει τη στάση που θα τηρήσει η Νέα Δημοκρατία  με ένα βροντερό όχι .
Η γ.γ του Κ.Κ.Ε, κα Αλέκα Παπαρήγα , αν και προσκλήθηκε, ανακοίνωσε ότι δεν θα συναντηθεί με τον κ.Παπανδρέου.
Αδιαμφισβήτητα η Κυβέρνηση βρίσκεται στη γωνία του " πολιτικού ρίνκ" και δέχεται χτυπήματα ακόμη και από το εσωτερικό του ΠΑ.ΣΟ.Κ.
Οι συναντήσεις θα λάβουν χώρα την ερχόμενη  Τρίτη ενώ άυριο ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου , έχει συγκαλέσει συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου στη Βουλή , με θέμα  το μεσοπρόθεσμο πρόγραμμα που θα κατατεθεί εντός της προσεχούς εβδομάδας.
Όπωςήδη  ανακοινώθηκε από το Μέγαρο Μαξίμου, ο πρωθυπουργός
θα συναντηθεί την Τρίτη στις 10:30 με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά.
 Μετά τον πρόεδρο της ΝΔ, ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί στις 12:15 με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, Γιώργο Καρατζαφέρη και στις 13:30 με τον πρόεδρο τηςΚοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα
Στη συνέχεια, στις 14:30 ο πρωθυπουργός θα συναντηθεί με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας, Ντόρα Μπακογιάννη και τέλος στις 15:30 με τον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη.
Είμαι σίγουρη πως οι συναντήσεις θα αποβούν άκαρπες και ο κ.Παπανδρέου δεν θα καταφέρει να εξασφαλίση τη στήριξη των κομμάτων της Αντιπολίτευσης .
Ανασχηματισμός ή πρόωρες εκλογές ;;;;;
Όψωμεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου