ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ΠΑΝΟΣ ΜΕΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΑ ΚΑΛΑΙΤΖΗ.ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Αγαπητοί μου αναγνώστες,
Η θέση μας πάγια και γνωστή.Στηρίζουμε τα νέα παιδιά.Η Θεσσαλονίκη καινοτομεί μέσα από τα όσα θα διαβάσετε παρακάτω!!!!!!!
Σας ευχαριστώ για όλα .

Περιγραφή Καινούρια σχολή χορού 800 τμ. στην περιοχή του Ευόσμου, υπό τη διεύθυνση της Αλεξίας Καλαιτζή σε συνεργασία με τον Πάνο Μεταξόπουλο(dance_system).

Μαθήματα χορού για μικρούς και μεγάλους:κλασσικό μπαλέτο,σύγχρονος χορός, musical, ...flamenco,tango argentino, latin,hiphop,break dance,swing,pilates-yoga και άλλα πολλά!

Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε κοντά σας..
Έναρξη μαθημάτων από 15 Σεπτεμβρίου.
(διαβάστε λιγότερα)
Καινούρια σχολή χορού 800 τμ. στην περιοχή του Ευόσμου, υπό τη διεύθυνση της Αλεξίας Καλαιτζή σε συνεργασία με τον Πάνο Μεταξόπουλο(dance_system).

Μαθήματα χορού για μικρούς και μεγάλους:κλασσικό μπαλέτο,σύγχρονος χορός, musical, flamenco,tango argentino, latin,hiphop,break dance,swing,pilates-yoga και άλλα πολλά!

Από 1 Σεπτεμβρίου θα είμαστε κοντά σας..
Έναρξη μαθημάτων από 15 Σεπτεμβρίου.
(διαβάστε περισσότερα)
Πάρκινγκ Χώρος Στάθμευσης
Διεύθυνση email kalaitzi@indancestrial.gr
Τηλέφωνο 2311 212377

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου