ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Η παράγκα της παράγκας ω παραγκα!!!!!!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

" όπου κοιτάζω να κοιτάζεις όλη η ελλάδα μια ατελείωτη παράγκα" Δ.Σαββόπολος.
Κι έτσι είναι ήταν και δυστυχώς τα " σημαδια " δείχνουν πως θα παραμείνει παραγκούπολη η χώρα !!!!!!!!!
ΟΧΙ ΣΤΟ ΕΓΩ ΝΑΙ ΣΤΟ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!!
 Η διαφθορά στο ποδόσφαιρο τώρα έχει ονοματεπώνυμο. Oι γενικοί αφορισμοί και οι αόριστες καταγγελίες δεκαετιών για στημένα ματς, κατευθυνόμενη βία και νονούς της μπάλας που περπατούν στα ίδια μονοπάτια με τους νονούς της νύχτας μετατρέπονται βήμα βήμα σε βαρύτατες κατηγορίες εναντίον πρωταγωνιστών των γηπέδων.
Η δυσοσμία των αποκαλύψεων που φέρνει καθημερινά στο προσκήνιο η δικαστική έρευνα σοκάρει ακόμη και αυτούς που δήλωναν υποψιασμένοι για το τι συμβαίνει στα αποδυτήρια και τις «παράγκες» όπου κινούνται όσοι κρατούν στο χέρι και κυρίως στην τσέπη την τύχη της βρώμικης μπάλας.
Τώρα η Δικαιοσύνη δείχνει ποιοι έστηναν τα ματς. Θα πείτε, τους εντόπισε όλους; Οχι. Με τη δυναμική όμως που έχει η υπόθεση, είναι βέβαιο ότι σύντομα θα βγουν στο φως ακόμη και οι νεροκουβαλητές των ισχυρών. Εκείνοι που μετέφεραν τις τσάντες με το μαύρο χρήμα, τα πούρα και τα κινητά για τις συνεννοήσεις.
Ξέρουμε πως αρκούσε να σφίξουν τα χέρια και να κλειδώσουν το σκορ οι πρόεδροι δύο ομάδων για να πλουτίσουν και οι δύο ταυτόχρονα, μέσα σε μια νύχτα, με ένα στοίχημα στους φορολογικούς παραδείσους. Και όταν λέμε να πλουτίσουν εννοούμε να γίνουν ζάπλουτοι, αφού τα κέρδη από ένα μόνο στοίχημα ξεπέρασαν τα 11 εκατομμύρια ευρώ.
Ξέρουμε ακόμη ότι τα επεισόδια δεν ήταν κάθε φορά ένα ξέσπασμα ανόητων φανατικών και χουλιγκάνων που δήθεν δεν άντεχαν τις αδικίες του διαιτητή και την ήττα της ομάδας του. Ηταν προβοκάτσιες και καλά στημένες παγίδες που αποτελούσαν μέρος του ξεκαθαρίσματος λογαριασμών των ισχυρών παραγόντων.
Το ξετύλιγμα του κουβαριού είναι ευχάριστη έκπληξη και σημαντική εξέλιξη, καθώς έρχεται σε μια στιγμή που η χώρα βρίσκεται σε απόλυτη παραζάλη και παρακμή. Οι πολίτες, μαζί με την ανέχεια, την ανεργία και την υποβάθμιση της ζωής τους, δείχνουν να έχουν συμβιβαστεί με την ιδέα ότι στην Ελλάδα τίποτε δεν θα αλλάξει αφού κανείς, ποτέ, δεν τιμωρείται. Και κυρίως δεν τιμωρούνται εκείνοι που πήραν μέρος στο φαγοπότι και έστησαν το γαϊτανάκι της διαφθοράς.
Η πλήρης αποκάλυψη των ενόχων της βρώμικης μπάλας θα κάνει ξεκάθαρο ότι η χώρα διαθέτει ακόμη υγιείς δυνάμεις που αντιστέκονται, παλεύουν και αγωνιούν. Θα καταδείξει ότι η Δικαιοσύνη είναι ακόμη όρθια, ότι οι διωκτικές Αρχές, όταν έχουν σωστή καθοδήγηση και πλαίσιο λειτουργίας, μπορούν να φέρουν σε πέρας δύσκολες αποστολές. Είναι προφανές ότι υπάρχει ελπίδα για τη χώρα όσο και εάν κάποιοι επιχειρούν να καλλιεργήσουν κλίμα πλήρους διάλυσης.
BHMA + ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου