ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Ανάκαμψη εξαγωγών στην Κίνα.Αλλά..............!!!!!!!!!!!!!!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!



H EIΔΗΣΗ: 
Συνεχίστηκε η ανάκαμψη των ελληνικών εξαγωγών στην Κίνα και το πρώτο πεντάμηνο του 2011, σε αντίθεση με τις κινεζικές εξαγωγές στην Ελλάδα, που ακολουθούν πτωτική πορεία. Έτσι, το ελληνικό εμπορικό έλλειμμα έναντι της Κίνας έφτασε τα 2,7 δισ. ευρώ στο τέλος του 2010, ενώ έχει ήδη διαμορφωθεί σε 974 εκ. ευρώ το α' πεντάμηνο του 2011. Σημαντική αύξηση σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι παρουσιάζουν όλες οι κατηγορίες τροφίμων, ενώ ανοδική πορεία ακολουθούν και μάρμαρα, μεταλλεύματα και πλαστικά.( Πηγή : in.gr)

Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ :

Θετική εξέλιξη αλλά.Όταν ακούτε ή διαβάζετε τη λέξη αλλά κάτι δεν πάει καλά !!!
Η Κίνα κατά την άποψη μας έχει τον παγκόσμιο οικονομικό έλεγχο του πλανήτη γη.Στη χώρα μας ελέγχει και λιμάνι!!!!
Το κινέζικο γκέτο έχει στήσει εκατοντάδες καταστήματα με προιόντα χαμηλής ποιότητος αλλά και κόστους.Έτσι πουλάνε φθηνά ( ότι δίνεις όμως παίρνεις), και δυστυχώς η πλειοψηφία του έρμου λαού μας στηρίζει την κινέζικη αγορά.
Τα ελληνικά μικρομεσαία καταστήματα βάζουν λουκέτο το ένα μετά το άλλο ΚΑΙ η ανεργία όπως και η φτώχεια αυξάνονται καθημερινά δίνοντας χώρο στην απελπισία και την απόγνωση .
Αλήθεια... η αύξηση των εξαγωγών μας στην πολυπληθέσταστη κίνα πατσίζει τη δική μας χασούρα;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου