ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 22 Αυγούστου 2011

Η ΚΡΙΣΗ ΑΓΧΟΥΣ ΔΕ ΘΕΡΑΠΕΥΤΕΤΑΙ ΜΕ ...ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΜΠΑΤΣΕ!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Έχω στο παρελθόν γράψει τι εστί αστυνομικός και τι εστί...μπάτσος.
Ο συγκεκριμένος είναι μπάτσος κι αν συνεχίσει να φορά τη στολή ε...καλά να πάθουμε.
Η ιστορία διαδραμτίστηκε στα Ζωνιανά όταν χασισοκαλλειέργια ως δια μαγείας εξαφανίστηκε.
Εξαφανίστηκε μια ημέρα ΜΕΤΑαπό τον εντοπισμό της.Την προηγούμενη ημέρα ειδικοί φρουροί την είχαν ανακαλύψει ακολούθησε η όλη διαδικασία και την επόμενη ημέρα ,όταν αστυνομική δύναμη πήγε στο σημείο ώστε να την καταστρέψει ήταν ήδη κατεστραμένη !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Στο "κατέβασμα" μετά τη '' μαγική '' εξαφανίση οι ειδικοί φρουροί και ο αξιωματικός - μπάτσος της ΕΛ.ΑΣ. ροβόλησαν προς το χωριό.Εκεί βρέθηκαν αντιμετώποι με κάτι '' μάγκες " οι οποίοι επέβαιναν σε αγροτικό φορτηγό , ο ένας εξ αυτών δήλωνε πρόεδρος ,δήμαρχος θα σας γελάσω...προεστός τέλος πάντων και οι βρισιές προς τα αστυνομικά όργανα έπεφταν ως άλλες μπαλωθιές!!!!!!!!!!!
'Ενας απο του 50 περίπου ειδικούς φρουρούς διέκρινε μέσα στο αγροτικό ένα .........καλάσνικωφ.ΣΩΣΤΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ!!!!!!!!!!!!
Ο επικεφαλής όμως - μπάτσος αντί να κάνει το σωστό και να τουλουμιάσει τους "μάγκες", θεώρησε σωστό να σκαμπιλίσει τον ειδικό φρουρό , μπροστά στα 4- 5 καλόπαιδα τον ειδικό φρουρό , με τη διακαιολογία ότι έπαθε κρίση άγχους πανικού!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ : ΠΟΙΟΣ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ ΧΑΣΙΣΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΚΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ ΟΙ ΟΛΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΓΙΑ ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΛΑΣΝΙΚΩΦ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ";;;;;;;;;;
Βρωμάει μπόχα η όλη ιστορία !!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου