ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

ΤΖΟΓΟΣ Η ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!!!

του Χρήστου Φραντζανά
Αγαπητοί αναγνώστες , φίλες και φίλοι ,
Η οικονομική κατάσταση στη χώρα μας γνωστή . Η εξαγγελία ,περί αδειών για την επαναφορά των κουλοχέρηδων ,γνωστά ως <<φρουτάκια >>, είναι πλέον γεγονός .Το οικονομικό επιτελείο αποφάσισε τη χορήγηση 30.000 αδειών !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο τζόγος και ειδικά τα φρουτάκια κατέστρεψαν νοικυκυριά , γάμους , απελπισμένοι αυτοκτόνησαν και με λίγα λόγια ο τζόγος ,ως έλληνες έχουμε κι αυτό το πάθος , καταστρέφει!!!!!!!!
Η απελπισία είναι κατά την ταπεινή άποψη κακός σύμβουλος.
Έυχομαι να διαψευστώ αλλά πολλοί θα είναι αυτοί οι οποίοι θα αναζητήσουν λύση στους κουλοχέρηδες !!!!!! Η φτώχεια , η απελπισία πάνω απ όλα και η ελπίδα που πεθαίνει τελευταία, θα προκαλέσει νέο κύμα δυστυχίας!!!!!!
Λέω ΟΧΙ στους κουλοχέρηδες !!!!!
Την ώρα που εκατοντάδες καράβια αρμενίζουν με σημαία παναμά , την ώρα που η <<μαύρη >> εργασία και η εκμετάλλευση , έχουν τον πρώτο λόγο στην ελληνική κοινωνία - πραγματικότητα, θα περίμενα άλλου είδους λύσεις κι όχι την επαναλειτουργία των κουλοχέρηδων.
Θα περίμενα να πληρώσουν οι υπαίτιοι των άδειων ελληνικών ταμείων ( ασφαλιστικά κ.α).
Θα περίμενα γενναίες συγκρούσεις με τα γνωστά λαμόγια , τους γνωρίζουν στο υπουργείο οικονομικών , θα περίμενα κάτασχεση κι εκποίηση των περιουσιών τους κτλ.
Έυχομαι και πάλι να βγω κακός μάντης αλλά επειδή γνωρίζω τι εστί έλληνας ,δεν τσουβαλιάζω, αναφέρομαι στους χιλιάδες απελπισμένους και μη, τα <<φρουτάκια >> δεν είναι η λύση !!!!!!
Σύντομα θα επανέλθω σε αυτό το ζήτημα !!!!!!!
Να είστε καλά και μακριά απο τον τζόγο....Είναι σα να φλέγεται ενα σπίτι κι εσύ να θες να μπείς μέσα για να πάρεις ενα αντικείμενο.....!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου