ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

ΤΡ-Ο-ΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!!!

του Χρήστου Φραντζανά

Φίλες κ φίλοι,
Στην αρχαιότητα ο Τρωικός πόλεμος , έγινε για την ωραία Ελένη, η αλήθεια είναι πως έγινε για το χρήμα - πλούτο της Τροίας .
Τώρα έχει ξεκινήσει ο ΤΡ-Ο- ΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ !!!!!!!!!!
Πάλι για το χρήμα !!!!!! Ήρθαν , τους υποδέχτηκαν και βάρεσαν ως άλλα στρατιωτάκια προσοχή !!!!!
Κι αν το 1940 ο Μεταξάς είπε ΟΧΙ στους Ιταλούς , η κυβέρνηση είπε ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ!!!!
Περικοπές μισθών , απολύσεις ..τα γνωστά !!!!!!!!!!!!!!
Η ήδη τραγική κατάσταση θα γίνει τραγικότερη !!!!!
Οι άνεργοι πληθαίνουν μέρα με τη μέρα , η μαύρη εργασία οργιάζει , παρά τις προ και μετα- εκλογικές δεσμέυσεις του κ.Πρωθυπουργού.
Έχω πολλάκις επισημάνει πως εδώ γράφουμε έξω απο κοματική ταυτότητα , πιστός στις αρχές όμως της 3ης Σεπτέμβρη , επαναλαμβάνω την αναγκαιότητα γι αλλαγή συμβόλου κι ονόματος του ΠΑ.ΣΟ.Κ !!!
Οι πολιτικές του ΠΑΣΟΚ , μόνο σοσιαλιστικές δεν είναι !!!!! Την ώρα που η Ιρλανδία είπε όχι σε Δ.Ν.Τ. κ Τροικα , εδώ το βιολί τους .!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ο λαός πληρώνει τα σπασμένα κι αυτού του πολέμου !!!!!! Το κεφάλαιο κάνει με την τρελίτσα του τη δουλίτσα του, στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος , και στέλνει στο ταμείο ανεργίας ακόμη και 55χρονους -ες!!!!!!!!
Η νεολαία μας μαραζώνει αδύναμη να αντιδράσει , και το κίνημα των ΔΕ ΠΛΗΡΩΝΩ, ενισχύεται καθημερινά!!!!!! Τα χειρότερα έρχονται !!!!!!!!!
Οι πολιτικοί βγαίνουν σε εκπομπές και .....παραπονιούνται γιατί εμείς ,όσοι αντιδρούμε ,δεν είμαστε καλά προβατάκια και δεν μπαίνουμε στο μαντρί !!!!!!!!
Ο  ΤΡ-Ο-ΙΚΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ , δεν θα έχει διάρκεια 10 ετών όπως ο Τρωικός και η ωραία Ελένη , ο ελληνικός λαός θα πληρώνει και θα πληρώνει τις απώλειες και την ανικανότητα δεκαετιών , των ελλήνων πολιτκών !!!!!!
Τα τρισέγγονα μας είναι ήδη υποθηκευμένα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πιστεύω στα σημερινά 16χρονα και 20χρονα παιδιά !!!!! Κάτι μου λέει πως αυτά τα παιδιά ως άλλοι Οδυσσέας  θα δώσουν τη λύση κι ο Θεός να βάλει το χέρι του !!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου