ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ!!!!

του Χρήστου Φραντζανά
(θα γραψω στα κεφαλαια ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΣΚΕΨΗ κι ευχαριστώ για την κατανόηση)

ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ , ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ Κ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΧΑΝ ΩΣ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ ΗΠΑ-Ξ Ι Π Α, ΘΑ ΗΛΕΓΧΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ.
ΑΠΟ ΤΟΤΕ ,ΦΙΛΕΣ Κ ΦΙΛΟΙ, ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΝ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ,ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ κτλ ΕΠΙΠΕΔΟ!!!
ΟΠΩΣ ΕΝΑΣ ΓΟΝΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ,ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΑ <<ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑΝ>> ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΥΧΟΝΤΕΣ !!!
ΚΑΘΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΤΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕΣΟ ΣΤΕΙΤ ΝΤΙΠΑΡΜΕΝΤ- ΥΠ.ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΗΠΑ, ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ - ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΤΟΥΣ !!!!!!
ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ!!!Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥ ,ΛΟΓΩ ΑΓΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΧΟΣ.ΒΛΕΠΕΤΕ ΤΟ ΔΟΓΜΑ ΤΡΟΥΜΑΝ ΒΑΣΙΛΕΥΕ!!
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2009 ,ΟΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΩΣ ...ΑΣΤΕΙΟ...ΚΙ ΕΓΙΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!
ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ .ΤΟ ΕΥΡΟ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ <<σκληρο>> ΝΟΜΙΣΜΑ ,ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ,ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ , ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΟΥΣΑΜΕ ΨΙΛΑ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΙΣΧΥΡΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ Κ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΛΙΡΑ!!!!
ΟΙ ΥΠΕΡΟΠΤΕΣ ΑΓΓΛΟΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΟ ΕΥΡΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ ,ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ , ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ !!!!!!!!! ΤΟ ΕΥΡΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΑΚΟΜΗ Κ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΟ ΑΠ ΟΤΙ ΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ!!!!!!!
ΤΑ ΞΑΔΕΡΦΑΚΙΑ ( ΑΓΓΛΟΙ- ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ, ΜΠΟΥΣ Κ ΜΠΛΕΡ) ΤΟ ΦΥΣΑΓΑΝ Κ ΔΕΝ ΚΡΥΩΝΕ!!!!!!! ΕΤΣΙ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΑ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΟΛΕΜΟ....ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΟΜΩΣ;;;;;; ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΕΣ ΟΙ ΜΕΝ ΟΙ ΔΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΡΥΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΣΥΝΟΡΩΝ....ΩΠΑ ΕΙΠΑΝ ....ΠΟΛΕΜΟΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!!
ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ...ΤΑ ΟΠΛΑ ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΖΩΕΣ ΠΡΟΣΘΕΤΟΥΝ ΟΜΩΣ ΧΡΗΜΑ !!!!!!!
ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΕΥΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΣΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ!!!!!!!!!!
ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΤΟ ΕΞΗΣ : ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ, ΘΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΛΑΟ .
ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΥΛΟΥΣ ,ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ, ΩΣ ΓΡΙΠΗ ΜΕΤΑΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ !!!!!!!!!! ΤΥΧΑΙΟ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ !!!!!!!!
ΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΟΙΟΝΟΜΙΚΟ ΒΙΕΤΝΑΜ , ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΑΣ ΩΣ ΑΛΛΗ ΠΟΡΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ,ΤΟΥ ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ !!!!!!
ΟΙ ΝΕΟΙ ΜΑΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου