ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Φόβος για κοινωνική εξέγερση με αφορμή ακόμη κι έναν ποδοσφαιρικό αγώνα!!!!!!

του Χρήστου Φραντζανά

Φίλες και φίλοι ,
Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο πως όταν ξεσπά μια οικονομική κρίση ,με τα γνωστά επακόλουθα , απολύσεις , ανεργία , ανέχεια , κάποια στιγμή αργά ή γρήγορα ο λαός επαναστατεί.Βγαίνει στους δρόμους και τα κάνει γυαλιά καρφιά !!!!!!!
Η εληνική πραγματικότητα γνωστή .Αυτό όμως που δεν γνωρίζαμε και το οποίο πληρορήθηκα απο έγκυρη πάντα πηγή , είναι πως σε πρόσφατο ποδοσαφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα στη θεσσαλονίκη , χρειάστηκε η συνδομή ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων κι απο την αθήνα!!!
Όχι όμως απο φόβο σκληρών επεισοδίων μεταξύ των οπαδών αλλά μην ξεκινήσει με αφορμή τον αγώνα μια μίνι κοινωνική εξέγερση !!!!!!
Οι εντολές που έχουν πάρει οι αρμόδιες υπηρεσίες είναι σαφέστατες !!!! ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ 14 !!!!  Ο φόβος λένε φυλάει τα έρμα κι αυτό το έχουν εμπεδώσει τα τσιράκια των Τροικανών.....Μία σπίθα είναι αρκετή για να γίνει της Αγγλίας ( πρόσφατα επιτέθηκαν και στο αυτοκίνητο που μετέφερε τον πρίγκιπα Κάρολο), ή της Γαλλίας !!!!!!!!!!!!
Μη λοιπόν σας φανεί διόλου παράξενο αν πλέον βλέπετε ελικόπτερα της ΕΛ.ΑΣ και ισχυρότατες αστυνομικές δυνάμεις, να περιφρουρούν μια ειρηνική πορεία διαμαρτυρίας , είτε έναν αθλητικό αγώνα ....!!!!!!!
Η άποψη μου γνωστή.Είμαι ενάντια σε κάθε μορφής βία !!!!
Η απελπισία όμως είναι κακός σύμβουλος , η αγανάκτηση για τη δραματική πλέον κατάσταση κάπου - κάπως - κάποτε , θα ξεσπάσει .!!!!
Αυτό το ξέσπασμα είναι που έχει τρομοκρατήσει τους έχοντες και κατέχοντες την εξουσία !!!!!
Εύχομαι να μη γίνω μάντης δυσάρεστων εξελίξεων .Το ποτήρι όμως έχει ξεχειλίσει και το κρασί έχει νερωθεί υπέρ του δέων!!!!!
Οι επόμενοι μήνες ,όπως όλα δείχνουν θα είναι σκληροί τόσο για εμάς όσο και για τους κυβερνώντες !!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου