ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ .....ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ !!!!!



του Χρήστου Φραντζανά

ΓΕΓΟΝΟΣ 1.

<< εκ των πραγμάτων χρειάζεται ένα είδος εσωτερικής υποτίμησης, αρχίζοντας  με την πολιτική μισθών >>

Τάδε έφη ο γερμανός υφ. οικονομικών της Γερμανίας , Γιεργκ Ασμουσεν!!!!!!
Ο εν λόγω κύριος μαζί με τον συμπατριώτη του , Χανς  Βερνερ Ζιν , Διευθυντής Ινστιτούτου lFO, ζήτησαν από την Ελληνική Κυβέρνηση , να προχωρήσει στη λήψη νέων μέτρων ( μείωση μισθών , άνοιγμα αγορών και φορολόγηση πλούσιων πολιτών ) , με στόχο την αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας της ελληνικής οικονομίας !!!!!!!
Και φυσικά δε σταμάτησαν εκεί . Επιθυμούν την αναδιάρθρωση του χρέους !!!!!
ΑΝΑΘΕΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΑΜΕ !!!!

ΓΕΓΟΝΟΣ 2.

Παράλληλα, η βρετανική << Financial Times >>, απεκάλυψε πως η SIEMENS , βρίσκεται σε επαφή με κυβερνητικά στελέχη ,μετά την επιστολή του Υπουργού Επικρατείας , Χάρη Παμπούκη , προς τον διευθύνοντα σύμβουλο της Siemens Hellas , Π.Ξυνή , όπου του ζητεί να παρασχεθούν στην κυβέρνηση , όλα τα στοιχεία για τη διευκόλυνση των ερευνών και τη ροή <<μαύρου >> χρήματος από τα ταμεία της γερμανικής εταιρείας !!!!!
Ο Ξυνής απάντησε πως επιθυμεί τετ- α- τετ ραντεβού , ενώ μέλος του εκτελεστικού διοικητικού συμβουλίου της  siemens, απεκάλυψε ότι το 2010 η γερμανική εταιρεία , επένδυσε 150 εκ. ευρώ ,παρά το γεγονός ότι η ελληνική κυβέρνηση έχει σταματήσει να πληρώνει τους χρεωστικούς λογαριασμούς προς τη siemens !!!!!!!
Τόνισε δε πως η siemens επιθυμεί να επενδύσει στην Ελλάδα ( ΠΛΑΚΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΑΡΑΖ ΝΕΩΝ ΜΙΖΩΝ ),
και πως ήδη η εταιρεία έχει δώσει στην ελληνική επιτροπή που ερευνά το σκάνδαλο siemens , όλα τα στοιχεία για το ρόλο πολιτικών και κρατικών αξιωματούχων !!!!!!!!!!
Τέλος , όπως λέμε στη …νεανική μας την ….είπε…..για τα 2 δις ευρώ που ζητάμε ως ζημία του ελληνικού δημοσίου , χαρακτηρίζοντας την απαίτηση μας ως παράλογη σε σχέση με τα έσοδα που εισέπραξε η siemens από τη χώρα μας !!!!!!!!!!
Έπεται συνέχεια…………………..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου