ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Όπως κάθε Δευτέρα ,το αθλητικό μας άρθρο ,από τον Μ. Χατζάκη,αθλητικογράφο των "ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΣΚΕΨΕΩΝ"

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!Χρήστος Φραντζανάς

Θα μας βγάλουν την ψυχή; Ναι! Θα μας κάνουν να γίνουμε, πάλι, προπονητές του καναπέ; Ναι! Θα μας πάνε στο Εuro της Πολωνίας και της Ουκρανίας του 2012; Θέλουμε να πιστεύουμε, πως, ναι...

Αυτή είναι η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Η ομάδα, που έστω και "με μισό μηδέν", που είπε Σάντος, πριν την αναχώρηση για τη Μάλτα και που, σχεδόν ποτέ, δεν είπε ο Ρεχάγκελ, ο οποίος, όμως, κέρδισε "άπειρα" παιχνίδια με την "ψυχή στο στόμα".

Το Σάββατο το βράδυ, η Ελλάδα δεν έγινε -ούτε μία φορά- "σύνολο" στην αναμέτρηση με τη Μάλτα, αλλά μερικά δευτερόλεπτα πριν το σφύριγμα της λήξης, η μπάλα μας έκανε το "χατήρι" και κατέληξε στα δίχτυα.

Θα το πείτε τύχη, ικανότητα ή άστρο, αυτό που μετράει είναι η νίκη.

Αν χάναμε, το σίγουρο "διπλό", όλοι θα έλεγαν... πολλά. Τώρα, όποιος θέλει μπορεί να πει πολύ "λιγότερα", γιατί ο στόχος επετεύχθη.

Ο... Όττο Σάντος αποτελεί άξιο διάδοχο του "Ρεχακλή". Κοινή τους συνήθεια, οι ομάδες τους να μην... βλέπονται, αλλά στο τέλος να κερδίζουν και να πηγαίνουν, απλώς, παρακάτω.

Η Ελλάδα πήρε ένα παιχνίδι, που έπρεπε πάση θυσία να κατακτήσει τη νίκη και έκανε ένα ακόμη βήμα, για να δώσει για τρίτη συνεχόμενη φορά το "παρών" στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Και ο Φερνάντο Σάντος, που μετρά λίγους μήνες στον πάγκο, κατάφερε να καταρρίψει το ρεκόρ των 7 συνεχόμενων αγώνων χωρίς ήττα, κάτι που είχαν πετύχει ο Άνχελ Ιορντανέσκου και ο Κώστας Πολυχορονίου.

Οπως και να έχει, θεαματικό και επιθετικό ποδόσφαιρο η Ελλάδα δεν πρόκειται να παίξει. Έτσι είχε μάθει με τον Ρεχάγκελ και σε αυτό το "δρόμο" συνεχίζει και ο διάδοχός του.

Στο τέλος, όλοι ελπίζουμε -εύκολα ή πιο... δύσκολα- να είμαστε πρώτοι στον όμιλο, ώστε να μην πάνε "χαμένα" τα επόμενα 90λεπτα του άγχους...

Y.Γ.: Την επόμενη εβδομάδα, η αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λίγκα αναμένεται με... πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Προετοιμαστείτε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου