ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ !!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς.


του Γιάννη Αλήθεια *** (βιογραφικά στοιχεία του συνοδοιπόρου, στο τέλος του άρθρου )
Αγαπητοί συνοδοιπόροι,

Μακάρι η επιθυμία του ανθρώπου για την απόκτηση Δύναμης, να μην γίνει αιτία απαξίωσης και απόρριψης των εννοιών της Αγάπης και του Αλληλοσεβασμού. 

Μακάρι η Δύναμη που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι για να αποκτήσουν την Αγάπη, να καταστεί μεγαλύτερη από την Αγάπη τους για τη απόκτηση Δύναμης. 

Ο Borne μας έχει πει ότι «δεν υπάρχει άνθρωπος δίκαιος ή άδικος ο οποίος να μην αγαπά την ελευθερία. Ο μεν δίκαιος προάγει και ζητάει αυτή για τους άλλους, ενώ ο άδικος για τον εαυτό του.» 

Η ελευθερία είναι προϋπόθεση της ηθικότητας, όπως το πνεύμα είναι προϋπόθεση της ελευθερίας. Ο άνθρωπος εξακολουθεί να βρίσκεται μπροστά από το δίλλημα εκλογής. Η απόφαση είναι δική του, όπως και η ευθύνη του, είτε λόγω της συμμετοχής είτε της αποχής ή της απάθειας του. Η πρόοδος έρχεται  πάντα ψηλαφώντας. 

Δεν θα σταματήσω να επαναλαμβάνω την ανάγκη να μεταβούμε από το εμπαθώς ζην στο εμπαθώς υπάρχειν. Από την κατάπτωση της φθαρτότητας, της χωρίς νόημα ύπαρξης, στην υπέρβαση, μετατρέποντας την εμπάθεια σε συμπάθεια και την ύπαρξη σε συνύπαρξη. 

Ας καταλάβουμε επιτέλους ότι ζούμε ότι εμείς αποφασίσαμε να ζήσουμε κι ότι εάν δεν αλλάξουμε απόφαση πρώτα για εμάς και μετά για τους άλλους η παρακμή θα μετατραπεί σε καρκίνωμα με αποτέλεσμα τη ΣΥΡΡΙΚΝΩΣΗ και τον θάνατο !!!!!!


·                                 
Finance & Accounting Manager · Piraeus, Greece


·                                 
Doctorate - Finance



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου