ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

Όπου κοιτάζω να κοιτάζεις , όλη η ελλάδα μία απέραντη παράγκα!!!

Ο Σαββόπουλος έχει ένα τραγούδι που λέει ........<<....όπου κοιτάζω να κοιτάζεις όλη η ελλάδα μία απέραντη παράγκα.......>>
Το τραγούδι γράφτηκε μεταπολιτευτικά και δυστυχώς οι στίχοι του είναι επίκαιροι !!!
Οι παράγκες υπήρχαν - υπάρχουν και θα υπάρχουν !!!
Ο δρόμος είναι ...στρωμένος και η ελληνική νοοτροπία βαδίζει ανέμελη στα στενά στα <<πεζοδρόμια>>, στις λεωφόρους της κάθε παράγκας !!!!!!

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙ ΟΛΗ Η ΧΩΡΑ - ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ , ΓΙΑ ΝΑ ΓΚΡΕΜΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ .......ΠΑΡΑΓΚΕΣ !!!

Παράγκα στο ποδόσφαιρο , παράγκα στην άρση βαρών ( ντοπαρισμένα πολλά μέλη της ομάδας , σας το υπενθυμίζω ), παράγκα στην πολιτική με μίζες ,ρουσφιέτα , λαμογιές όλων των κατηγοριών και στη φυλακή πολιτικό δεν είδαμε , όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες ( πρόσφατο παράδειγμα ο Σιράκ ),
παράγκες στην οικονομία (χρηματιστήριο επι Σημίτη), <<καπέλα >> παράνομα σύμφωνα με το Συμβούλιο της Επικρατείας , σε δάνεια και κάρτες , αλλά οι τραπεζίτες συνεχίζουν να μας πίνουν το αίμα !!!!!!!
Παράγκες στην κοινωνία όπου ο ρατσισμός , ο αποκλεισμός ομάδων (τοξικομανείς ), παράγκες παντού!!!!!!
Φταίνε οι παλαιότεροι αλλά φταίμε κι εμείς οι νεότεροι ,στην πλειοψηφία, που δε λέμε να σηκώσουμε κεφάλι και να αντισταθούμε !!!!!!!!!!!!!!
Οπότε η ιστορία θα διαιωνιστεί και θα δοθεί ως κληρονομιά στις επόμενες γενιές !!!!!!

.......όπου κοιτάζω να κοιτάζεις , όλη η ελλάδα μια απέραντη παράγκα .......

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου