ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Πού καιρός (και όρεξη) για μπάλα; ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΑΜΕ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ ΑΡΘΡΑ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ!!!!!!

του Μανόλη Χατζάκη ****
Φθάνοντας στα μέσα Μαρτίου και με τέσσερις "στροφές" να απομένουν για τη λήξη του πρωταθλήματος, ένα "πράγμα" ξέρουμε και πολλά δεν ξέρουμε. Και κυρίως ΔΕΝ ξέρουμε τί μας ξημερώνει...

Ο μόνος που είναι σίγουρος, είναι ο πρωταθλητής Ολυμπιακός, του οποίου η (μαθηματική) στέψη πήρε... παράταση, μετά την ήττα στην Τούμπα.

Από εκεί και πέρα, οι θέσεις των πλέι οφ και η τριάδα, που θα αγωνιστεί στη Football League, είναι ανοιχτές, με εξαίρεση, ίσως, τον Πανσερραϊκό, ο οποίος χρειάζεται... πολλά θαύματα, για να παραμείνει στην κατηγορία.

Αλήθεια, όμως, πόσο μπορεί να ενδιαφέρουν -πραγματικά- οι θέσεις κατάταξης σε ένα πρωτάθλημα, το οποίο ταλανίζεται από το "Casetagate";

Η έλλειψη αξιοπιστίας είναι τόσο έντονη πια, που ελάχιστοι έχουν τη διάθεση να ασχοληθούν.

Οταν "ξεκαθαρίσουν" οι φωνές, τα νοήματα που ακούγονται, ποιοι ακριβώς τα λένε και για ποιους λόγους, τότε, μπορεί να γίνει ένα μικρό βήμα προς τα εμπρός.

Ενα ακόμα σκάνδαλο, με απρόβλεπτες και ασαφείς διαστάσεις, χτυπά την πόρτα του ελληνικού ποδοσφαίρου, αλλά ορισμένοι εξακολουθούν να κωφεύουν.

Το τέσσερα σαββατοκύριακα αγωνιστικής δράσης, που απομένουν, και, βέβαια, τα πλέι οφ είναι μια στιγμιαία αποφυγή της σκληρής ρουτίνας, που αναμένεται να "παιχθεί" στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Μέχρι, τότε, ας είμαστε καλά και ας απολαμβάνουμε τα όσα (κωμικοτραγικά) συμβαίνουν...
*** Ο Μάνος Χατζάκης είναι αθλητικογράφος, έχει έργαστεί και συνεργαστεί με έγκυρες αθλητικές εφημερίδες και site, είναι κάτοχος Πτυχίου Πολιτικών Επιστημών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου