ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

1. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ - 2.ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ;;;;;

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς .

Χρήστος Φραντζανάς

Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.


Το υπέρτατο αξίωμα !!!!!!! Η Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας , όποιος κι αν κατέχει το αξίωμα, στην Ελλάδα είναι διακοσμητικός !!!! Αυτό το γνωρίζουμε όπως επίσης πως κατά καιρούς Πρόεδροι , με τις δηλώσεις τους , έβαζαν στη θέση τους Πρωθυπουργούς , υπουργούς και λοιπούς .
Η ΣΙΩΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ.
Δέσμιος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ΔΕΝ έβγαλε κιχ !!!!!! Για όσους ασχολούνται με την πολιτική αναμενόμενο .Απλά από τον συγκεκριμένο ,που εμείς εδώ τον θεωρούμε ...μάγκα, περιμέναμε έστω να αφήσει κάποιες αιχμές.Δεν το έπραξε και θα γραφτεί στην ιστορία με μελανά γράμματα!!!!!!

ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑ.ΣΟ.Κ

Από το 1990 και μετά σοσιαλισμός δεν υφίσταται .Το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα και οι αρχηγοί του ,οφείλουν να προχωρήσουν σε αλλαγή συμβόλου κι ονομασίας !!!!!!
Άλλωστε λίγα χρόνια πριν ο κ. Χρυσοχοιδης ,σε συνέντευξη του στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία , είχε προτείνει τα παραπάνω!!!!!!
Τώρα τουμπεκί ...........


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου