ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΝΕΟ ΣΧΕΔΙΟ " ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ " ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!Χρήστος Φραντζανάς .

Το είχαμε γράψει πως θα μας ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ !!! Οι ΔΕΚΟ στο στόχαστρο με ειδικό μνημόνιο «μαγειρεύουν », οι « ΑΡΕΣΤΟΙ » του Υπουργείου Οικονομιών !!!!!!!Περικοπών συνέχεια το νέο επεισόδιο !!!!!! Περικοπή των λειτουργικών δαπανών και ειδικά του μισθολογικού κόστους το οποίο θα πρέπει να προσαρμοστεί κοντά στο μισθολόγιο του δημοσίου. Δεν μας προκαλεί έκπληξη διότι το γνωρίζαμε και ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ εδώ στις «Πολιτικές Σκέψεις ». Οι θυσίες μας έχουνε πάει στράφι και η ΜΕΡΚΕΛ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΛΑ ΣΕ ΞΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ;;;; Μπα !!!! Η Ελλάδα ήταν ,είναι και θα είναι « ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΗ »!!!!!! Σύμφωνα πάντα με τους «ΑΡΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ »…..ΑΜΕΛ ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, ΕΑΒ ΕΘΕΛ ΕΛΓΑ ΕΡΓΟΣΕ ΕΡΤ ΕΤΑ, ΗΛΠΑΠ ΗΣΑΠ ΜΟΔ, ΟΑΣΑ ΟΔΙΕ ΟΣΕ ΕΔΙΣΥ, ΟΣΚ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ΤΡΑΜ προκύπτει ότι το σύνολο των εξόδων για το δίμηνο του 2011 σε σχέση με το δίμηνο του 2010 παρουσίασε  μείωση της τάξης του 36%. Ενώ όπως υποστηρίζουν  καταγράφηκε μείωση των συνολικών εσόδων (συμπεριλαμβανομένων των επιχορηγήσεων) το δίμηνο του 2011 σε σχέση με το δίμηνο του 2010 κατά 16%. Το γελοίο της υπόθεσης ;;;;;
ΑΝΑΤΡΕΞΤΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΔΕΚΟ!!!!Στις γνωστές σελίδες που....κυκλοφορούν στο Ιντερνετ!!!
 Σε ότι αφορά τις  αμοιβές ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ , ότι ο μέσος μισθός στον ιδιωτικό τομέα, δεν ξεπερνά τις 28 χιλιάδες ευρώ την στιγμή που στο στενό δημόσιο τομέα είναι στις 30 χιλιάδες ευρώ και στις ΔΕΚΟ 40.000 χιλιάδες ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι οι μισθοί στις ΔΕΚΟ θα πάρουν …….τον κατήφορο……!!!!!. Mε βάση των στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών ,που αφορούν τις 18 μη εισηγμένες ΔΕΚΟ και οργανισμούς ,  το πρώτο δίμηνο του 2011  καταγράφηκε  μείωση του ελλείμματος κατά 61% (ή 136,7 εκατ. ευρώ) στα 88,5 εκατ. ευρώ το πρώτο δίμηνο του χρόνου από 225,3 εκατ. ευρώ το ίδιο διάστημα του 2010. ΣΑΣ ΤΟ ΞΑΝΑΛΕΜΕ !!!!!! ΠΑΜΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ !!!!! Όπως πληροφορηθήκαμε ετοιμάζουν κι άλλο σχέδιο προς εξόντωση μας. ΣΥΝΤΟΜΑ ΔΩΡΑ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ – ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ κτλ ΘΑ ΜΑΣ « ΠΟΥΝΕ ΑΝΤΙΟΣ ΑΜΙΓΚΟΣ ». Ευτυχώς έχουμε σπίτια σε χωριά οπότε από φαγητό δεν θα ξεμείνουμε !!!!!!! Αλί κ τρις αλί σε όσους δεν έχουν !!!!!!! Η πείνα της Χιτλερικής Κατοχής επέστρεψε , όχι ότι έφυγε ποτέ ,απλά τώρα με νέες μεθόδους …….και σύγχρονη ΓΚΕΣΤΑΠΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου