ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

Έρχονται τα κρατικά κολέγια !!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς.
Φίλες και φίλοι στο chris frantzanas C original , θα έχετε την ευκαρία όσοι -ες δεν είστε αναγνώστες , να διβάζετε, όλες μας τις αναρήσεις , από την ημέρα της " γέννησης" μας , 3 ΓΕΝΑΡΗ 2011 και ότι θα ακολουθήσει!!!!!!!


Η επιτροπή  Σοφών (;;;;;;;) ΞΑΝΑΚΤΥΠΑ !!!!! Με νέα πρόταση της επιτροπής και με την δικαιολογία να είναι πιο ….ορθολογική η εισαγωγή στην ανώτατη εκπαίδευση. Το τοπίο ωστόσο παραμένει θολό. Δεν έχουν απαντηθεί ερωτήματα όπως ο τρόπος εισαγωγής στα κολέγια, το αντίκρισμα των πτυχίων των κολεγίων και αν οι σπουδαστές των κολεγίων θα χρειάζονται έξι ή και επτά χρόνια για την απόκτηση πτυχίου ανώτατης εκπαίδευσης καθώς μετά τη διετή φοίτηση στο κολέγιο θα απαιτείται και ο σχετικός χρόνος φοίτησης σε Α.Ε.Ι .και Α- Τ.Ε.Ι. Το σίγουρο είναι πως η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣΕΙ!!!!!!!!!!! Οι σπουδαστές θα “μπαίνουν” στα κολέγια και με βάση κριτήρια που ακόμη δεν έχουν καθοριστεί ,  αλλά προφανώς θα έχουν να κάνουν με απόδοση σε μαθήματα μέσω σχετικών εξετάσεων , θα μεταπηδούν εν συνεχεία στα  Ανώτατα κι Ανώτερα Εκπαι- ΔΕΥΤΙΚΑ…..Ιδρύματα !!!!!!! 
Παράλληλα θα δίδεται η δυνατότητα σπουδών σε νέους που επιθυμούν εξειδίκευση σε τεχνικά επαγγέλματα τα οποία ωστόσο δεν απαιτούν πτυχίο ανώτατης σχολής.
Η πρόταση προφανώς αποσκοπεί στην αποσύνδεση του λυκείου από τις πανελλαδικές ώστε να αυξηθεί το επίπεδο σπουδών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση αλλά ταυτόχρονα να μειωθεί το οικονομικό κόστος των οικογενειών λόγω της παραπαιδείας που έχει αναπτυχθεί γύρω από τις πανελλαδικές. Η φοίτηση θα είναι διετής….ΟΠΟΤΕ Η ΠΑΡΑΠΑΙΔΕΙΑ ΘΑ ΟΡΓΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΔΙΕΤΗ ΦΟΙΤΗΣΗ !!!!!!
Υγ: Έχουμε ξαναδεί το έργο επί Μητσοτάκη με τα Εργαστήρια Ελευθέρων Σπουδών.





 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου