ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο, 16 Απριλίου 2011

Καταρρέει και η δημόσια υγεία !!!! Μέρος Α.!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!! Χρήστος Φραντζανάς.

Συζητώντας εχθές το βράδυ με ένα φίλο γιατρό, πιάσαμε την κουβέντα και μου έδωσε στοιχεία , που στο άκουσμα τους , κάτω από άλλες συνθήκες θα τα χα σπάσει.....
ΟΙ " ΦΙΛΟΙ " ΜΑΣ ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ !!!
Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία σύντομα θα βάλουν λουκέτο και χειρουργικές μονάδες θα ακολουθήσουν .!!!!!!!!!!!!
Αιγηννήτιο - Αρεταίο - Ευαγγελισμός , ήδη εκπέμπουν S.O.S!!!!!!!!!!!!
Ο Σύλλογος Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Οροπεδικού  Υλικού , εξέδωσε λίστα με 10 Νοσοκομεία ,σε Σύρο - Κάλυμνο - Σέρρες, Πάτρα , Κιλκίς , Λάρισα, Κεφαλονιά,  τα οποία δεν έχουν δώσει ούτε 1 ευρώ , για τα υλικά που προμηθεύτηκαν, από τον Μάρτιο του 2010!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Απαραίτητα χειρουργικά εγαλεία , γάζες , σύρριγγες, γάντια κ.α. , έχουν στερέψει!!!!!!!!!!!!!!! Πως λοιπόν ο ασθενής ,ο συμπολίτης μας θα βρεί την υγειά του όταν η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ "ΓΙΑΤΡΟ";;;;;;;;;;;;;;!!!!!!!!!!!!!
Σε πολλές περιπτώσεις γιατροί βάζουν ρεφενέ κι αγοράζουν σύρριγγες για να κάνουν παρακεντήσεις !!!!!!!!!!!!!
Τρόφιμα για τη σίτιση τωνασθενών;;;;;;;; ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ . ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΜΕ ΜΠΟΛ !!!!!!!!!!!
Καλά για τα εξωτερικά Ιατρεία;;;;;;;;;;; Φανταστείτε .Πας σου κάνουν τη διάγνωση και .....πακέτο σε νοσοκομείο που ακόμη αντέχει κι έχει τα υλικά για να σε περιθάλψει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Με τα λίγα με τα πολλά .....Όλα τα λεφτά στα ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΚΛΙΝΙΚΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!
ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΓΡΑΨΩ ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΣΟΥΒΑΛΙΑΖΩ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300 ,ΟΙ 290 ΜΠΕΙΤΕ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ, ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΑ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΔΩΡΟ, ΚΑΙ ΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
υ.γ. Θα επανέλθουμε με το Β μέρος !!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου