ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.Απλήρωτοι εργαζόμενοι .ΓΑΠ άλλα δεσμέυτηκες!!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς .



Σα χθές ηχούν στα αυτιά μου οι προεκλογικές εξαγγελίες του Γ.Α.Π.
"Θα πατάξουμε τη φοροδιαφυγή ,θα πατάξουμε τη "μαύρη " εργασία....θα ,θα , θα ...Και οι "άριστοι του Γ.Α.Π.", το βιολί τους και μάλιστα ...ακούρδιστο !!!!!!!!
Ισχυρή αντιπολίτευση για την ώρα δεν υπάρχει.Θα υπάρξει όμως σε χρονικό ορίζοντα 5 μηνών (κάτι ξέρουμε )!!!!!!!
Το παρακάτω αφιερωμένο στους "ΆΡΙΣΤΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΥΣ"

Εδώ κι ενάμιση χρόνο , αρκετοί εργοδότες ΔΕΝ πληρώνουν, μισθούς ,επιδόματα, υπερωρίες .Δίνουν σε μηνιαία βάση ένα έναντι και βλέπουμε ,απαντούν όταν οι εργαζόμενοι ρωτούν τι θα γίνει με τα δεδουλευμένα!!!!!!!
Σύμφωνα με  τα στοιχεία του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ), τρεις στις δέκα επιχειρήσεις της χώρας δεν πληρώνουν τους εργαζόμενους .
ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΡΕΥΝΑ. Η ΑΝΕΠΙΣΗΜΗ;;;;;ΑΣΤΑ ΒΡΑΣΤΑ.
Ο ΣΕΠΕ δέχεται διαρκώς εκατοντάδες καταγγελίες και συγκεριμένα,  το 60% των καταγγελιών που δέχεται  προέρχεται από εργαζομένους οι οποίοι είναι απλήρωτοι για περισσότερους από τρεις μήνες.
ΓΙΑ ΝΑ ΨΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ!!!!!!!!!!!!
Γεγονός είναι πως πολλοί σιωπούν και δε προχωρούν σε καταγγελία . Ουδέν μονιμότερον του προσωρινού σκέφτονται και υπομένουν !!!!!!!!!
ΚΑΚΩΣ!!!!!!!! Διαιωνίζουν το πρόβλημα και είναι συνένοχοι !!!!
Αρκετοί εργοδότες προτίμησαν τώρα για το Πάσχα, να ''βαφτίσουν'' δώρο, το μισθό που έδωσαν στους υπαλλήλους προκειμένου να αποφύγουν το ενδεχόμενο των ποινικών κυρώσεων. Οι κυρώσεις που έχουν επιβληθεί μέχρι πρόσφατα ,είναι ψίχουλα μπροστά σε αυτές που θα έπρεπε να είχαν πραγματοποιηθεί ,εαν είχαμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΜΗ "ΑΡΕΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΣ - ΞΕΝΟΦΕΡΤΟΥΣ ΦΛΩΡΟΥΣ ".
Το "καλλίτερο " το άφησα για το τέλος !!!!!!
Σύμφωνα με  στοιχεία του ΟΑΕΔ, κατά το μήνα Μάρτιο ο αριθμός των ανέργων αυξήθηκε κατά 3,20% σε σχέση με το Φεβρουάριο ανεβάζοντας τον αριθμό των εγγεγραμμένων στα μητρώα του οργανισμού στους 714.675.
Το γράφω 2,5 μήνες .."όπου κοιτάζω να κοιτάζεις ,όλη η ελλάδα μια ατέλιωτη παράγκα.Παράγκα ένα τραγούδι του Σαββόπουλου .Ακούστε το !!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου