ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Λέμε ΟΧΙ στον ΔΙΧΑΣΜΟ.ΕΝΩΜΕΝΟΙ = ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ.ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς .

Η Ελλάδα μας βρίσκεται σήμερα σε μία τραγική κατάσταση.Δεν έχει ...επιλογές.
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ!!!
Δυστυχώς η σκλαβιά απο την εποχή που φυλακίσαμε τον ΚΟΛΟΚΟΤΡΏΝΗ, δολοφονήσαμε τον ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ,ανεχτήκαμε τον ΜΕΤΑΞΑ , παίξαμε το παιχνίδι και με τον ΕΜΦΥΛΙΟ ΣΠΑΡΑΓΜΟ δώσαμε τη χώρα στις ξένες Μεγάλες Δυνάμεις.
Οι " φίλοι" μας- Μεγάλες Δυνάμεις αλλά κι εμείς σκοτώσαμε τον ΕΛΕΥΘΕΡΙΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!!
Η επταετής ΧΟΥΝΤΑ δημιούργημα επίσης των " ΞΕΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ".
Η Ελλάδα λέμε ποτέ δεν πεθαίνει ........Εμείς είμαστε η Ελλάδα και δυστυχώς απο Αρχαιοτάτων χρόνων ως την ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ και μέχρι σήμερα 25- 04-2011, ΔΕ ΛΕΜΕ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!!!!!!!!
" ΑΛΛΗΛΟΣΦΑΖΟΜΑΣΤΕ , ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ "!!!!!!!!
ΚΟΜΜΑΤΑ - ΟΜΑΔΕΣ κτλ .ΠΑΝΤΟΥ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΣΤΗΝΟΥΝ ΜΕ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ ΤΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ !!!!!!! 
Το παγκόσμιο σύστημα  έχει τον  έλεγχο της κατάστασης και κράτη δορυφόροι όπως η Ελλάδα, ΔΕΝ μπορούν να ξεφύγουν από το δίχτυ στο οποίο ΕΜΕΙΣ ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΝΟΙΓΩΝΤΑΣ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ !!!
Όσο συνεχίζουμε σε αυτή τη ρότα ,λυπάμαι αλλά άσπρη μέρα δεν θα δούμε !!! Πόσες " σφαλιάρες" πρέπει ακόμη να "φάμε" ώστε να καταλάβουμε το αυτονόητο;;;;;;;;;;;;;
ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ .ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΕΡΔΙΣΜΕΝΟΙ .!!!!!!
Μόνο έτσι θα έρθει η "Ανάσταση " της πολύπαθης πατρίδας μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου