ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΞΕΝΑ ΜΜΕ. ΜΕΡΟΣ Β.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς .

Αρνείται ο Τρισέ να σχολιάσει τα σενάρια περί «βελούδινης» αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους, ωστόσο επιμένουν οι αναλύσεις που συντείνουν σε αυτό το ενδεχόμενο όχι όμως σε άμεσο ορίζοντα. Τι προβλέπουν οι εκτιμήσεις

Για πιστή τήρηση των όρων του προγράμματος δημοσιονομικής εξυγίανσης που συμφώνησε με την ΕΕ και το ΔΝΤ μίλησε ο διοικητής της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Ζαν Κλοντ Τρισέ σε συνέντευξή του στον γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό BFM.Παράλληλα, αρνήθηκε να σχολιάσει τη φημολογία ότι οι ελληνικές αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο αναδιάρθρωσης χρέους.
Στο μεταξύ, συνεχίζονται ακάθεκτα οι εκτιμήσεις μεγάλων τραπεζικών κολοσσών αλλά και τα δημοσιεύματα στον ξένο Τύπο, σχετικά με το ενδεχόμενο της αναδιάρθρωσης του ελληνικού χρέους.
Η Goldman Sachs κάνει λόγο για πλήγμα έως και 41 δισ. ευρώ στις τράπεζες από ένα ενδεχόμενο «κούρεμα» των ελληνικών ομολόγων κατά 20%-60%.
Ειδικά, για τις ελληνικές τράπεζες η Goldman Sachs εκτιμά ότι ο αντίκτυπος θα είναι της τάξης των 8 - 25 δισ. ευρώ δηλαδή, από 26% έως και 80% των συνολικών κεφαλαίων των ελληνικών τραπεζών.
Στο μεταξύ, ο Economist σε δημοσίευμα του θεωρεί ακατάλληλη μια απλή επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δανείων και προτείνει μια λύση αντίστοιχη με εκείνη των «ομολόγων Μπρέιντι» με τα οποία οι χώρες της Λατινικής Αμερικής κατόρθωσαν να ελέγξουν το χρέος τους.
 
Το " Βελούδο " ποιοι θα το πληρώσουν;;;;;;;;;;;
ΕΜΕΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου