ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

ΑΚΟΜΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ " ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΑΡΕΣΤΟΙ'' ΤΟΥ ΓΑΠ.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς.

Πήραν σβάρνα οι '' άριστοι κι όχι αρεστοί (εδώ γελάμε) διότι είναι αρεστοί κι όχι άριστοι ".
Αν ήταν άριστοι 1 χρόνο με την τροικα στο σβέρκο ,την κυρά Αγγέλα να μας " βάζει το πιστόλι στον κρόταφο", και τον Στρος Καν να παίζει κι αυτός μπάλα ,όπως και οι προαναφερόμενοι , η Ελλαδίτσα κι εμείς ο λαός θα "πετούσαμε".


ΓΙΑΤΙ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΔΕ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ;;;;


Στις 15 του Μάη θα ζητήσει ο ΓΑΠ την πλήρη στήριξη όλης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑ.ΣΟ.Κ ώστε να προχωρήσει το σχέδιο που ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΙ , έχουν οργανώσει.
Οι ''ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΤΗΣ Κ.Ο." έχουν ήδη αρπάξει τα άρματα και δε λένε τα παλιόπαιαδα να συμμορφωθούν με τις εντολές των "άριστων".
Ο ΓΑΠ δε μας λέει αυτό που πλέον γνωρίζουμε .ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ ΤΗΣ Κ.Ο.
Οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ , που τρώνε ,πίνουν και διαμένουν ΤΖΑΜΠΑ στα Β.Προάστια έχουν άγριες διαθέσεις !!!!!
Ξαμολήθηκαν οι " άριστοι " κι έδωσαν συνεντέυξεις σε κυριακάτικες πολιτικές εφημερίδες , με στόχο πάντα να ρίξουν στάχτη στα μάτια μας και ως σουπιές να θολώσουν τα νερά !!!!
Εδώ έναν τελικό κυπέλου δεν φρόντισαν να δούμε κι άφησαν τους ανεγκέφαλους να τα σπάσουν ΠΩΣ ΩΡΕ "ΑΡΙΣΤΟΙ" ΘΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ;;;;;;;;;;;Ε;;;;;;;;;;
ΓΑΠ ΒΓΕΣ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΛΑΟ !!!!!!!!
Υγ: Ο ΓΑΠ δεν επιθυμεί εκλογές για ευνόητους λόγους .Αλήθεια αν σήμερα είχαμε εκλογές , λέτε να έκανε "περίπατο νίκης " , όπως στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές ;;;;;;;!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου