ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα, 2 Μαΐου 2011

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΟΥ - ΜΑΤ - ΚΙ ΑΥΓΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!!!! 3 ΣΕ 1.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς.

ΤΕΛΙΚΟΣ ΝΤΡΟΠΗΣ

Η ντροπή ,ντροπή δεν έχει !!!!!!! Τα θλιβερά γεγονότα πρίν κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του αγώνα , έριξαν τις μάσκες όλων μας !!!
ΓΙΑΤΙ ένας λοιπόν ένας πατέρας να πάρει τα ανήλικα παιδιά του και να πάει στο γήπεδο όταν επικρατεί ο νόμος των ανεγκέφαλων και της ζούγκλας;;;;;;;
Ποιος θα εγγυηθεί την ασφάλεια μας ;;;;;;
Δίχτυ ασφαλείας δεν υπάρχει .Κάθε πέρυσι και καλύτερα οπότε για κάποιον που επιθυμεί να απολαύσει έναν αγώνα ....Ευτυχώς υπάρχει η τηλεόραση .

ΜΑΤ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΔΙΑΣ

Η εμφύλια σύρραξη εκτός γηπέδου είχε ακόμη ένα "τραγικό" γεγονός !!! Ανταλλαγή μηνύσεων μεταξύ αστυνομικών ,με αφορμή την κλήση που έλαβαν οι αστυνομικές δυνάμεις για επίθεση σε λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς της και το οποιο δέχονταν επίθεση !!!
Ο οδηγός κατέθεσε μύνηση σε βάρος της ομάδας ΔΙΑΣ έχοντας στο πλευρό του άνδρες της ομάδας Ζ!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΥΓΑ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ

Και μέσα σε όλη την ξεφτίλα η " νεα μόδα " επιτάσσει να ρίχνουμε αυγά και να προπηλακίζουμε πολιτικούς !!!!!
Συγνώμη αλλά αυτούς όλους που τώρα "τιμωρούμε" με αυγά και γιαούρτια κτλ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑΝ ;;;;;; Η ΘΕΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ;;;;;;;;;
Η σύγχρονη Ελλάδα σε αντίθεση με την Αρχαία ,δεν έχει ακόμη προσφέρει τίποτα το θετικό που να γράψει ιστορία . Ούτε Παρθενώνα κτίσαμε ,ούτε το Ολυμπιακό Πνεύμα δημιουργήσαμε .
Συνεχίζουμε ανεγκέφαλοι και διχασμένοι ξεχνώντας πως στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος και πως μόνο όταν ο "λύκος " εισβάλλει να μας "φάει" , γινόμαστε ένα .
Καλή εβδομάδα και καλά μας μυαλά !!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου