ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Σάββατο 14 Μαΐου 2011

Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΜΑΣ " ΑΓΑΠΑΕΙ" ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Αύριο 15/05/2011, ο ΕΒΡΑΙΟΣ - ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ, θα συναντηθεί με τη Μέρκελ και θα την " "μαλώσει " για το πρεασάρισμα που μας κάνει!!!!!!
Την ίδια ώρα οι ΤΡΟΙΚΑΝΟΙ δεν έχουν ακόμη αποφασίσει εαν θα δώσουν συνέντευξη τύπου στα Μ.Μ.Ε. προς παρουσίαση στοιχείων αλλά και τι μας περιμένει!!!!!!!!!!
Η 6η δόση και μη πιστεύτε όσα ακούτε ,θα μας δωθεί και μάλιστα θα χρυσοπληρώσουμε !!!!!!
Η Γαλλία δε συμφωνεί με Στρος Καν. Γιατί άραγε ;;;;;;
Οι Άγγλοι ήδη δηλώνουν ανοιχτά πως πρέπει να ιδιωτικοποιηθούν όλες οι ΔΕΚΟ , επιβεβαιώνουν τα οσα γράψαμε περί επιστροφής στη ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ και θεωρούν ότι η χώρα μας ή θα πάει σε εκλογές ,αν γίνουν θα σημειωθεί τεράστια χρονικά καθυστέρηση για να πάρουμε τα χρήματα του μνημονίου Α και η δυσαρέσκεια των Ευρωπάιων εταίρων αυξάνεται ραγδαία !!!!
Δεν τηρήσαμε τα όσα δεσμευτήκαμε , όχι εμείς ο λαός , η Κυβέρνηση.
Ήδη στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, εδώ και μήνες σφάζονται για τον απλούστατο λόγο ....έχασαν την κομματική ταυτότητα και οι αντάρτες επιμένουν σε φιλολαικα μέτρα κι οχι τυφλή υποταγή στις υποδείξεις - εκβιαστικές προτάσεις ΔΝΤ και Τρόικας.
Επί της ουσίας ;;;;;;Ζητάνε μείωση των Δημοσίων υπαλλήλων , απολύσεις , πάταξη της φοροδιαφυγής την οποία δεν κατάφερε η Κυβέρνηση και γενικότερα η Τρόικα πιέζει να παρθούν ΝΕΑ ΣΚΛΗΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ !!!!!!!!!!!!!!!
Η κατάσταση μυρίζει μπαρούτι κι όλα παίζονται.
Όποιες κι αν είναι οι εξελίξεις το σίγουρο είναι πως , όπως επίσης έχουμε ξαναγράψει, και το 2012 θα είναι για όλους εμάς τραγικό με συνέπειες μόνο ο Θεός γνωρίζει.
Η Κυβέρνηση απέτυχε!!!!!!!!
Η άποψη μας είναι πως η Έλλάς ξόφλησε .Το 2012 ,το 2013 και μέχρι να " πέσουνε " κάτω και τα τρισέγγονα μας , ΦΑΛΗΡΙΣΑΜΕ!!!!!
ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ το ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕΝ!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου