ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Στρός Καν " θα δηλώσω αθώος". Η καμαριέρα τι τύχη θα έχει;;;

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Το Παγκοσμίως γνωστό Μασονικό λαμόγιο θα δηλώσει αθώος.
Με την τρελίτσα του θα κοιτάξει να κάνει τη δουλίτσα του.
Αυτό που μας προβληματίζει είναι η καμαριέρα.
Σαφέστατα πρόκειται για μια γυναίκα της βιοπάλης ,δίχως τις υψηλές γνωριμίες και το "φορτωμένο " πορτοφόλι , που διαθέτει ο Καν.
Αναρωτιόμαστε αν αυτή η έρμη κοπέλα έχει προστασία από τις Αμερικανικές Αστυνομικές Αρχές.
Επειδή οι Εβραίοι είναι αδίστακτοι , αν όχι πριν την δίκη , σίγουρα μετά από αρκετούς μήνες θα της συμβεί κάποιο " ατύχημα ''.
Οτι δεν έκανε κάνενας μέχρι σήμερα το έπραξε μια απλή καμαριέρα!!
Ύψωσε το ανάστημα της και τον κατήγγειλε!!!!!!
Αν την είχαμε μπροστά μας θα την γεμίζαμε αγκαλιές αγαπητοί μου αναγνώστες.
Σε κάποιους που δε γνωρίζουν είμαστε βέβαιοι πως αυτά που γράφουμε είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας .
Σας υπενθυμίζουμε μόνο το τι έπραξε η ΜΟΣΑΝΤ στο Βερολίνο μετά τους τότε Ολυμπιακούς Αγώνες όπου Ισραηλινοί αθλητές δολοφονήθηκαν.
Στήθηκε επιχείρηση κι όλοι όσοι συμμετείχαν στις δολοφονίες βρέθηκαν δολοφονημένοι , η ΜΟΣΑΝΤ τους " πλήρωσε " με το ίδιο νόμισμα!!!!!!
Η επιχείρηση ήταν οργανωμένη και διήρκησε μήνες .
Θα αφήσουν ατιμώρητη την καμαριέρα;;;!!!!!!
Δε το νομίζουμε - πιστεύουμε .
Είμαστε 100% τοις 100% σίγουροι πως η κοπέλα δεν θα έχει καλό τέλος ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ !!!!!!!!

Ακολουθεί το ιστορικό σύλληψης του Στρος Καν.

Κατηγορίες απόπειρας βιασμού, σεξουαλικής επίθεσης και ομηρίας απαγγέλθηκαν στον επικεφαλής του ΔΝΤ Ντομινίκ Στρος-Καν από τις Αρχές της Νέας Υόρκης, έπειτα από καταγγελία 32χρονης καμαριέρας σε ξενοδοχείο της πόλης.
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ θα παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου αργότερα την Κυριακή, στο οποίο, σύμφωνα με τους συνηγόρους του, θα δηλώσει αθώος.
Ο Ντ.Στρος-Καν τέθηκε υπό κράτηση στο αεροδρόμιο JFK ενώ επρόκειτο να ταξιδέψει στην Ευρώπη, έχοντας προγραμματίσει να συναντηθεί αργότερα την Κυριακή με την Γερμανίδα καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ στο Βερολίνο. Στην ατζέντα της συζήτησής τους θα ήταν η κρίση χρέους στην Ευρωζώνη, αλλά, όπως ήταν φυσικό, η συνάντηση ακυρώθηκε.
Υπενθυμίζεται ότι θεωρείτο σχεδόν σίγουρο πως ο Ντομινίκ Στρος-Καν θα έθετε υποψηφιότητα για τη γαλλική προεδρία με τους Σοσιαλιστές το 2012.
Η 32χρονη υποστηρίζει πως, ενώ βρισκόταν στον όροφο της σουίτας που έμενε ο Ντομινίκ Στρος-Καν, ο Γάλλος αξιωματούχος βγήκε από το μπάνιο γυμνός, την βρήκε στο φουαγέ, την οδήγησε με τη βία στο υπνοδωμάτιο και της επιτέθηκε σεξουαλικά.
Μετά το υποτιθέμενο περιστατικό, ο Ντομινίκ Στρος-Καν έφυγε από το ξενοδοχείο και πήγε στο αεροδρόμιο. Η αμερικανική αστυνομία τον συνέλαβε ενώ είχε ήδη επιβιβαστεί στην πτήση του προς το Παρίσι, μόλις δέκα λεπτά πριν την απογείωση, όπως αναφέρει το Reuters
.
Οι συνήγοροί του υπογραμμίζουν ότι η υπόθεση δεν πρέπει να καταλήξει «δημοσιογραφικό τσίρκο», τονίζοντας πως πρέπει πρώτα να ξεκαθαριστεί εάν οι κατηγορίες έχουν βάση -αφήνοντας αιχμές για πιθανό πόλεμο λάσπης.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Γάλλος αξιωματούχος βρίσκεται στο επίκεντρο «ροζ» κριτικής: Τον Οκτώβριο του 2008 είχε ζητήσει δημόσια συγγνώμη για τη «λανθασμένη κρίση» του σε ερωτική σχέση με υφιστάμενή του οικονομολόγο στο ΔΝΤ.
Κατά την τότε εσωτερική έρευνα αποδείχτηκε πως στην υπόθεση εκείνη δεν είχε καταχραστεί τη θέση του ούτε είχε παρενοχλήσει την οικονομολόγο. Είχε απολογηθεί στους εργαζόμενους στο Ταμείο, τη γυναίκα με την οποία είχε τη σχέση, Πιρόσκα Νάγκι, πρώην επικεφαλής της διεύθυνσης Αφρικής του ΔΝΤ, καθώς και στη σύζυγό του, τη γνωστή τηλεοπτική δημοσιογράφο Αν Σινκλέρ
!!!!!!!!!

in.gr & PolitikesKepseis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου