ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δημοσκοπήσεις - πτώχευση- απλήρωτοι στο Δημόσιο.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Του Χρήστου Φραντζανά



Οι δημοσκοπήσεις πήραν κι έδωσαν .Προσωπικά δεν τις παίρνω στα σοβαρά διότι δεν τις θεωρώ αξιόπιστες .Κατευθυνόμενες ναι. Στη μια μπροστά με μισή μονάδα η Ν.Δ , στην άλλη με μισή πάλι μονάδα μπροστά το ΠΑ.ΣΟ.Κ και στην παράλλη η Ντόρα μπαίνει στη βουλή με 3,5.
Περί δημοσκοπήσεων ....κολοκυθόπιτα.
Δ.Ν.Τ και Τρόικα επιμένουν να ιδιωτικοποιησούμε - ξεπουλήσουμε τα πάντα .Ήδη για κάποιες ΔΕΚΟ βρέθηκαν και " πελάτες".
Τα μόνα Ελληνικά Στοιχεία στο τέλος θα είναι η γλώσσα μας αν δεν μας υποχρεώσουν να την αλλάξουμε κι αυτή ώστε να μας " δανείζουυν" οι γνωστοί τοκογλύφοι φίλοι εταίροι.
Στο υπουργείο οικονομικών "ψήνεται " το σενάριο να μείνουν απλήρωτοι για 50 ημέρες οι του δημοσίου τομέα  και φυσικά η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα της χρεωκοπιάς .
Ο ανασχηματισμός και η επιστροφή στην δραχμή που πρώτοι γράψαμε, επίσης " παίζουν " στα υπουργικά συμβούλια , οι διαφωνίες και τα ....μαχαιρώματα κορυφαίων στελεχών καλά κρατούν.
Στις 15 Ιουλίου ,σύμφωνα με τον κ.Παπακωνσταντίνου , εξαντλούνται τα ταμειακά διαθέσιμα οπότε και όπως έγραψα θα πέσει κι άλλη πείνα στον δημόσιο τομέα ,έναν τομέα που τα 2 μεγάλα κόμματα έστησαν με ρουσφέτια , καταχρήσεις και γλειψίματα!!!!!!!
Πάντα έλεγα ότι έχουμε ανάγκη απο μια Κυβέρνηση που να αποτελείται απο όλους τους χώρους και ο στόχος της να είναι το γενικότερο καλό μας σε όλους τους τομείς .
Σε μια εκ των δημοσκοπήσεων σημειώθηκε η προτίμηση για Οικουμενική Κυβέρνηση. Από ποιους όμως;;;;;;;; Η Ελλάδα χρειάζεται νέους ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΕΣ, άφθαρτους και αδιάφθορους να την κυβερνήσουν .
Το γεγονός πως και πάλι ο ΚΑΝΕΝΑΣ θεωρείται ως ο καταλληλότερος Πρωθυπουργός τα λέει όλα !!!!!!!!!!!
Επίσης παίζει και το σενάριο των πρόωρων εκλογών εάν στο δεύτερο ραντεβού δεν υπάρξει συναίνεση. Θεωρώ πως στην παρούσα φάση το τελευταίο που χρειαζόμαστε είναι εκλογές !!!!!!!!
Περιμένουμε λοιπόν τις εξελίξεις και συνεχίζουμε όλοι ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ την παρουσία μας στα γνωστά στέκια σε όλη την επικράτεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου