ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Βιασμοί στη Λιβύη μέχρι θανάτου.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Sofia Papadopoulou Sofia Papadopoulou- Κοινωνιολόγος.

Ενός κακού μύρια έπονται. Στη Λιβύη η κατάσταση είναι άναρχη και ανεξέλεγκτη.
Καθημερινά σημειώνονται δεκάδες βιασμοί γυναικών αλλά και ανήλικων παιδιών .!!!!
Έλεχος δεν υπάρχει και όπως ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται έτσι και στη Λιβύη οι ανώμαλοι , οι παιδεραστές , βρήκαν πρόσφορο έδαφος και προχωρούν σε ακατανόμαστες πράξεις .

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών , αντεκδικήσεις και δολοφόνιες ψυχολογικές και σωματικές .
Οι βιαστές δρουν ανενόχλητοι και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις ομαδικών βιασμών ακόμη και σε ανήλικα αγγελούδια ,αγοράκια και κοριτσάκια , τα οποία βρίσκουν τραγικό θάνατο.
Το πολύ σοβαρό αυτό ζήτημα είναι γνωστό αλλά με λύπη σας ενημερώνω πως οι Νατοικες δυνάμεις είναι όχι μόνο ανήμπορες να το χειριστούν αλλά δεν έχουν μεριμνήσει στη δημιουργία ομάδας ψυχολόγων και κοινωνιολόγων που θα έκαναν τα αδύνατα δυνατά να γιατρέψουν τις φοβισμένες και ψυχολογικά κατεστραμένες αυτές ψυχές .
Ευθύνες δεν αποδίδονται, καταγγελίες δεν είναι δυνατό να γίνουν  και το έγκλημα συνεχίζεται μπροστά στα μάτια όλων που δυστυχώς εθελοτυφλούν και με την αδράνεια τους γίνονται συνένοχοι , δίχως τύψεις και με ύπνο γαλήνιο.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου