ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Εκλογές - Οικουμενική Κυβέρνηση - Ανασχηματισμός.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Χρήστος Φραντζανάς - Chris Frantzanas C ( face book)

Αγαπητοί αναγνώστες  καλή σας εβδομάδα,
Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας , κ.Αντώνης Σαμαράς , ξεκίνησε σήμερα την Ευρωπαική του περιοδεία!!!!
Ο κ. Πρωθυπουργός εν όψει των όσων επιθυμεί να " περάσει " ,σύμφωνα με τις εντολές ΔΝΤ και Τροικας , κάθεται σε αναμμένα κάρβουνα ,εφόσον το " αντάρτικο " στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ καλά κρατεί !!!!
Σε αναμμένα κάρβουνα και ο Ν.Σ.Καν, σήμερα θα παρουσιαστεί στο δικαστήριο και θα δηλώσει αθώος.
Ο κ.Παπανδρέου , όπως πρώτοι γράψαμε ,έχει τη λίστα των νέων υφ. και υπ. που θα στελεχώσουν τη νέα κυβέρνηση.
Θεωρώ ότι ο ανασχηματισμός δεν είναι λύση το γιατί;;;;;;Απλά θα δείξει την ανικανότητα των ήδη υφυπουργών και υπουργών αλλά και την πλήρη , γνωστή σε όλους μας , αποτυχία της κυβέρνησης.
Διαφωνώ με τις πρόωρες εκλογές ,εάν προκηρυχθούν , με το επιχείρημα ότι εμείς θα πληρώσουμε τα σπασμένα.
Αν γίνουν παίζονται πολλά !!!!!!!!!!!!!!! Ποιός θα είναι ο πραγματικός ρόλος που θα παίξουν Μπακογιάννη και Καρατζαφέρης ;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Αν η Νέα Δημοκρατία περάσει μπροστά θα είναι σε θέση να σχηματίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση ή θα συμμαχήσει με το ΛΑΟΣ ;;;;;;;
Η γενικότερη εικόνα , σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις , δείχνει αδυναμία των 2 μεγάλων κομμάτων προς σχηματισμό αυτοδύναμης κυβέρνησης.
Όλα κατ εμέ " παίζουν" .
Ο κ. Κεφαλογιάννης και προς τιμή του ,δηλωσε το πρωί στην Κρατική Ραδιοφωνία οτι αν η Ν.Δ. γίνει κυβέρνηση , το μνημόνιο θα παραμείνει .Θα παραμείνει διότι πρόκειται για μια συμφωνία που δεν " σπάει".Αλήθεια είπε.
Οι δηλώσεις του Τσίπρα περί εκλογών στα αυτιά μου ήχησαν ως απλό κράξιμο πληγωμένης κάργιας.
Ο τελευταίος που πρέπει να μιλά είναι αυτός .Του δώσανε ένα κόμμα και το διέλυσε. Γνωρίζετε τα πράγματα.Χωρίς την ύπαρξη ισχυρής αντιπολίτευσης η εκάστοτε κυβέρνηση " αλωνίζει " 
α ν ε ν ό χ λ η τ η !!!!!!!!!!!!!!
Οι επόμενες 48 ώρες είναι κρίσιμες . Κρίσιμες όχι για τους πολιτικούς τόσο , όσο για τα όσα νέα δυσάρεστα θα επωμιστούμε εμείς .Εμείς ο απλός λαός που πάντα πληρώνουμε και τη νύφη και τον
" γαμπρό " αλλά και τα " γλέντια "τους .

υγ: Ενωμένοι και μόνο ενωμένοι θα κερδίσουμε . Αν και οι πολιτικοί μας στην πλειοψηφία ήταν έτσι η Ελλάς θα βίωνε μεγαλεία κι όχι την απόλυτη ξεφτίλα. Θα έλεγα ναι σε μια Κυβέρνηση απο όλους τους χώρους αλλά με περισσότερα νέα κι άφθαρτα πρόσωπα όπου μαζί με ορισμένες παλιές καραβάνες θα οδηγούσαν τη χώρα στην ευημερία κι ανάπτυξη.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου