ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Σκόπια.Νίκη του δεξιού Ν. Γκρουέφσκι.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Γράφει η Στέλλα Κλαδή - ( face book Stella Kladi )
Επιμέλεια: Χ.Φραντζανάς

Με 4 περίπου μονάδες διαφορά , ο προκλητικός Ν. Γκρουέφσκι , αναδείχθηκε νικητής των πρόωρων βουλευτικών εκλογών !!!!!!!
 .Η απαράδεκτη συμπεριφόρα του δεν τον βοήθησε στο να ενταχθεί το κρατίδιο των Σκοπίων σε  ΝΑΤΟ και Ε.Ε.
Οι δυνάμεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης   , παρόλο που άυξησαν τα ποσοστά τους , δεν κατάφεραν να εκθρονίσουν τον προβληματικό αυτό ηγέτη την ώρα όπου ο  ένας στους τρείς Σκοπιανούς ζούνε κάτω απο το όριο της φτώχειας
Η αδιαλλαξία του για την ονομασία έχει σπείρει θύελλες στο κρατίδιο κι εύχομαι να θερίσει τα δέοντα..
Δυστυχώς  το  VMRO-DPMNE για  τρίτη διαδοχική φορά κέρδισε την εκλογική μάχη!!!.
Το ποσοστό συμμετοχής κυμάνθηκε περίπου στο 63,5% !!!!!!!!!!!!
Ο πάντα προκλητικός κι αδιόρθωτος Νικολά , δήλωσε ότι η νίκη του κόμματος του αποκτά ιδιαίτερη σημασία, καθώς αυτή σημειώθηκε σε μια δύσκολη οικονομικά περίοδο, λόγω της παγκόσμιας κρίσης και «εμποδίων από την Ελλάδα αναφορικά με την ένταξη της χώρας στο ΝΑΤΟ και την ΕΕ».
Το θετικό είναι πως έχασε σημαντικό έδαφος συγκεντρώσε  ποσοστό 39,36% (περίπου 48% είχε αποσπάσει στις προηγούμενες εκλογές, πριν από τρία χρόνια), έναντι 33,03 % που αποσπά η αντιπολιτευόμενη Σοσιαλδημοκρατική Ένωση (SDSM) του Μπράνκο Τσερβένκοφσκι και της Ράντμιλα Σεκερίνσκα (περίπου 22% στις προηγούμενες εκλογές).
Ο Μπράνκο Τσερβένκοφσκι συνεχάρη τον Νίκολα Γκρούεφσκι για τη νίκη του κόμματός του και σημείωσε ότι η ενίσχυση του SDSM στη Βουλή σηματοδοτεί τη δυναμική επανεμφάνιση της αντιπολίτευσης στο πολιτικό σκηνικό της χώρας και τη σθεναρή αντίσταση στις πολιτικές επιλογές του πρωθυπουργού.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Η Αθήνα και το ΥΠΕΞ τι λένε;;;;;;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου