ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Το ψευδοκράτος και οι Τουρκικές επενδύσεις στα ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

 του Χρήστου Φραντζανά ( face book - Chris Frantzanas C Original)

'Οσο ασχολούμαστε με τα της Τροικας , έχω χιλιογράψει περί αποπροσανατολισμού κοινής γνώμης, στη Μαρτυρική Κύπρο , οι εξελίξεις είναι ραγδαίες και ύποπτες !!!!!!!!!
Κατ αρχάς να σας ενημερώσω πως ο Ταγίπ Ερντογάν βγάζει εθνικιστικούς λόγους ώστε να απομονώσει τους φανατικούς και να τους πετάξει εκτός βουλής , αν και για εμένα παρόλο που κάνει θετικά βήματα , ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΟΥΡΚΟ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΩ.Το έχω επίσης ξαναγράψει.
Η Άγκυρα ,δηλαδή ο Ερντογάν , έκοψαν την οικονομική βοήθεια προς το ψευδοκράτος.Ως εδώ καλά .
Οι Τουρκοκύπριοι νιώθουν απομονωμένοι ,προδωμένοι κτλ.Πρόβλημα τους !!!!!!!!!!
Την ίδια ώρα όμως , ο Ερντογάν χαρίζει χιλιάδες στρέμματα γής σε Τούρκους επιχειρηματίες , γη που δεν τους άνηκε και δεν τους ανήκει , ώστε να χτίσουν εργοστάσια , ξενοδοχεία κ.α
Αυτό μεταφράζεται για εμένα τον ........μικρό αδιάβαστο πολίτη του πλανήτη γη , ως θέσεις εργασίας για τους τουρκοκύπριους !!!!!!!!!!
Από τη μιά δεν θέλλει καμία σχέση μαζί τους και δίνει το πράσινο φως σε επιχειρηματίες της Άγκυρας , Κωνσταντινούπολης κ.ο.κ Κι απο την άλλη ,δε νομίζω να μεταφερθεί κι εργατικό δυναμικό , θα εργαστούν οι τουρκοκύπριοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Σύμφωνα μάλιστα με τους τουρκο-κύπριους ο πληθυσμός τους αγγίζει το 1εκ.
Αν ο αριθμός είναι πραγματικός , προσωπικά βρίσκω αδύνατη,  την όποια ειρηνική λύση του Κυπριακού!!!!!!!!!!!!!!!



.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου