ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη, 9 Ιουνίου 2011

Η ΤΙΜΗΜΕΝΗ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ ΡΟΛΟ "ΦΙΛΙΠΠΙΝΕΖΑΣ".ΕΛΕΟΣ.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ,θα διαβάσετε κάτι που ισχύει πολλά χρόνια.Το αναπαράγω επειδή αγγίζει την επικαιρότητα.
Ενημερώνω τους - τον συντάκτη οτι δεκάδες αστυνομικοί εκτελούν χρέη , χρόνια τώρα φιλιππινέζας ,σε μεγαλο - δημοσιογράφους και πολιτικά πρόσωπα!!!!!!!!! Επίσης το να είσαι μπλόγκερ ειναι εύκολο !!!!!!!!!!!!
ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΛΕΟΝ !!!!!!!!!!!! ΟΛΑ ΟΣΑ ΑΝΑΡΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΑ!!!!!!!!! ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗΛΕΓΥΗ!!!!!!
Οι πρόσφατες επιθέσεις «αγανακτισμένων» πολιτών σε Πεταλωτή, Νταλάρα και Σκανδαλίδη ανάγκασαν το Μέγαρο Μαξίμου να ζητήσει διακριτική προστασία των υπουργών που εξορμούν για ενημέρωση των πολιτών με ειδικούς «Ράμπο» της αστυνομίας.
Από τα μέσα Μαΐου υπάρχει ολόκληρο σχέδιο για 30 περίπου εξορμήσεις υπουργών, προς ενημέρωση των πολιτών σε Αθήνα και επαρχία, με στόχο να αναλυθούν λεπτομέρειες του νέου Μνημονίου, να απαντηθούν ερωτήματα που αφορούν νέα φορολογικά μέτρα, συντάξεις , απολύσεις κ.λ.π. σε μια προσπάθεια κατευνασμού της λαϊκής οργής.
Όμως οι επιθέσεις στους τρεις υπουργούς της κυβέρνησης προκάλεσαν την ανησυχία του πρωθυπουργού, αλλά και των περισσότερων υπουργών (καθώς σταδιακά όλοι θα περάσουν από αυτή τη δοκιμασία επαφής, επικοινωνίας με τον πολίτη).
Κανείς π.χ. δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γίνει αν ο κ. Θόδωρος Πάγκαλος εμφανιστεί σε χώρο της περιφέρειας που πολιτεύεται (Ελευσίνα, Λαύριο κ.λ.π.) και έρθει σε επαφή με αγανακτισμένους πολίτες.
Ήδη έχει φτάσει στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ένα non paper από το Μαξίμου που ζητάει τον ορισμό έμπειρων «Ράμπο» της αστυνομίας, οι οποίοι διακριτικά θα προστατεύουν τους υπουργούς σε κάθε τους δημόσια εμφάνιση. 

Στο όλο σχέδιο έχει προβλεφθεί και η δυνατότητα άμεσης μετακίνησης του υπουργού από το σημείο πιθανής του εμπλοκής με τους πολίτες με συμβατικά αυτοκίνητα της αστυνομίας ή ακόμα και με μοτοσικλέτα.
πηγη : newsbomb.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου