ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

Οι ''φίλιες " ξένες δυνάμεις για το "ελλληνικό ζήτημα"!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!


Οι " φίλιες" δυνάμεις , που μας ξεζουμίζουν απο την ίδρυση μας ως κράτος , παίρνουν πρωτοβουλίες για τη " διάσωση " της "πνιγμένης " απο χρέη πατρίδας μας !!!!!!!! 
Σαρκοζί και Μέρκελ θα αναζητήσουν ως άλλοι Ιντιάνα Τζόουνς την ερχόμενη παρασκεύη , τη μέση οδό για το ελληνικό ζήτημα , όπως το αποκαλούν !!!!!!!!
Ας θυμηθούμε όμως αγαπητοί φίλοι τις θέσεις και προθέσεις που έχουν μέχρι αυτή τη στιγμη .
Η Γαλλία παραμένει αμετακίνητη στη θέση της, απορρίπτοντας τους γερμανικούς όρους για το δεύτερο πακέτο βοήθειας προς την Ελλάδα. Την ίδια γραμμή έχει και ΕΚΤ.
Ο Σαρκοζί διαφωνεί με οποιουδήποτε είδους αναδιάρθρωση του ελληνικού χρέους, σε αντιδιαστολή με τη Γερμανία που απαιτεί και θέτει ως αναγκαία προϋπόθεση τη συμμετοχή ιδιωτών σε ένα δεύτερο πακέτο διάσωσης.

           ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΡΙΣΕ - ΣΟΙΜΛΕ ΚΑΙ ΓΙΟΥΝΚΕΡ

***Τρισέ :  " Δεν είμαστε υπέρ της αναδιάρθρωσης .Αποκλείουμε οποιοδήποτε σχέδιο που δεν θα είναι αμιγώς εθελοντικό" !!!!!!!!!!!
Ενώ έχει απορρίψει  τη λύση μιας εθελοντικής μετακύλισης του χρέους, δηλώνοντας : " ηΗ ΕΚΤ δεν σκοπεύει να συμμετέχει σε μια τέτοια κίνηση, μετακυλίοντας τα ελληνικά ομόλογα ,ύψους 48 δισ. ευρώ, που κατέχει η ίδια. ***Σόιμπλε :  «αποφασίσαμε μαζί με το Eurogroup να συστήσουμε μία ομάδα εργασίας η οποία θα αναλύσει το στενό περιθώριο ελιγμών ανάμεσα στη συμμετοχή των ιδιωτών πιστωτών και τις αρνητικές επιπτώσεις στις αγορές».
***Ο επικεφαλής του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ "αναπόφευκτο ένα νέο πακέτο οικονομικής βοήθειας προς την Ελλάδα. Ως προεδρεύων της ευρωζώνης, διαπραγματεύομαι μία συνολική λύση για την Ελλάδα ΚΑΙ δεν είμαι σε θέση να προσδιορίσω το ακριβές ποσό της βοήθειας, αφού αυτό θα εξαρτηθεί και από το βαθμό εμπλοκής και τη συνεισφορά των ιδιωτών πιστωτών, που διακρατούν ελληνικό χρέος, στο πακέτο διάσωσης."!!!!!!!!!!!!!
Από τις παραπάνω δηλώσεις αντιλαμβάνομαι πως τα τρισσέγγονα των τρισεγγόνων ω τρισέγγονα .......Θα γεννιούνται υπερ- χρεωμένα!!!!!!!!
Η πικρή αλήθεια και πραγματικότητα δυστυχώς είναι αυτή !!! 
Το πως φτάσαμε ως εδώ το γνωρίζουμε .Το θετικό για εμένα είναι πως οι μάσκες έπεσαν κι επιτέλους ξέρουμε με αποδείξεις κι όχι υποθέσεις , ποιοί Κυβερνούν τον τόπο ΜΑΣ!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου