ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Κυριακή, 12 Ιουνίου 2011

Αν είχαμε ένα σοβαρό Κράτος.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Αν είχαμε ένα σοβαρό κράτος : Δεν θα τα « τρώγαμε όλοι μαζί»
Αν είχαμε ένα σοβαρό κράτος : Δεν θα επιτρέπαμε στους Σκοπιανούς να θέτουν ζήτημα ονομασίας.
Αν είχαμε ένα σοβαρό κράτος : Θα βγαίναμε από το ΝΑΤΟ εφόσον ο ρόλος μας είναι ένα μικρό πιόνι και οι « σύμμαχοι » αδιαφορούν για το Κυπριακό και την Τουρκική επεκτατική πολιτική ,παρά τις προσπάθειες Ερντογάν να « λιώσει» τους εθνικιστές
Αν είχαμε ένα  Κράτος σοβαρό κι όχι οπερέτα, με ηθοποιούς απόφοιτους αμερικάνικων, εγγλέζικων και γερμανικών Κολεγίων θα είχαν προβλέψει την κατάρρευση των κοινωνιών των χωρών του 3ου Κόσμου και το τεράστιο κύμα φυγής που θα δημιουργούσαν οι ανθρωπιστικοί  βομβαρδισμοί της  «Διεθνούς Κοινότητας».
Θα υπολόγιζαν ότι , η Ελλάδα μπορεί να δεχθεί μέχρι 500-600.000 μετανάστες και τέλος . Αν είχαμε ένα Κράτος σοβαρό  θα καταδίκαζε σε ισόβια κάθειρξη τους κρατικούς υπαλλήλους που χρηματίζονται από τους δουλεμπόρους προκειμένου να επιτρέψουν την είσοδο του κάθε δυστυχισμένου στη … Γη της Επαγγελίας.
Αν είχαμε ένα Κράτος σοβαρό δεν θα χρειάζονταν η παραπαιδεία , δεν θα επέτρεπε στους εφοπλιστές να έχουν τις « βαρκούλες » τους με σημαία Παναμά , δεν θα στερούσαμε την εργασία από νέους ,δεν θα ισοπεδώναμε συλλογικές συμβάσεις , δεν θα δίναμε γη και ύδωρ σε Άγγλους , Γάλλους , Γερμανούς ,Αμερικανούς ……….
Αν είχαμε ένα Κράτος σοβαρό θα στήναμε βαριά βιομηχανία και δεν θα πουλούσαμε τζάμπα τον ορυκτό μας πλούτο τον οποίο μας επιστρέφουν ως αυτοκίνητα , ηλεκτρικές συσκευές κτλ
Αν είχαμε ένα Κράτος σοβαρό θα παράγαμε πολιτισμό και δεν θα μέναμε στα Αρχαία επιτεύγματα
Αν κι αν κι αν ……ΚΡΑΤΟΣ = ΠΟΛΙΤΕΣ
ΠΟΛΙΤΕΣ = ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ !!!!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου