ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Παγιώνεται προβάδισμα Ν.Δ. έναντι του ΠΑΣΟΚ- Χωρίς αυτοδυναμία

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!



Η ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΜΑΣ ΝΟΥΜΕΡΟ 4 ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ. Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΜΑΣ "ΚΑΛΥΨΕ" ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ !!!!!!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΠΤΕΜΒΡΗ ΜΕΧΡΙ ΜΕΣΑ ΟΚΤΩΒΡΗ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.


Εδραιώνεται το προβάδισμα της Νέας Δημοκρατίας έναντι του ΠΑΣΟΚ, με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης να προηγείται κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες του κυβερνώντος, όσον αφορά την εκλογική επιρροή, σύμφωνα με το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue για τον ΣΚΑΪ και την «Κ». Η υπεροχή της Νέας Δημοκρατίας αποτυπώνεται επίσης στην παράσταση νίκης, όπου προηγείται, συγκεντρώνοντας ποσοστό 46% έναντι μόλις 16% του ΠΑΣΟΚ, ενώ ο κ. Αντώνης Σαμαράς υπερισχύει του κ. Γιώργου Παπανδρέου στην καταλληλότητα για πρωθυπουργός. Ωστόσο, από την καταγραφή των τάσεων της κοινής γνώμης δεν προκύπτει αυτοδυναμία. Εντυπωσιακή ενίσχυση της δύναμής του καταγράφει ο ΣΥΡΙΖΑ, που συγκεντρώνει ποσοστό 9%, ενώ το κατώφλι της Βουλής περνούν, πέραν του ΚΚΕ και του ΛΑΟΣ, οι Οικολόγοι με 3,5%.
Παράλληλα, οι πολίτες εμφανίζονται απογοητευμένοι από το πολιτικό σύστημα και την ικανότητά του να διαχειριστεί τις προκλήσεις ενώπιον των οποίων βρίσκεται η χώρα. Την ίδια στιγμή βυθίζονται σε κλίμα έντονης απαισιοδοξίας για την οικονομική τους κατάσταση, τις προοπτικές για το μέλλον και την πορεία της χώρας, που θεωρούν ότι σταδιακά χάνει μέρος της ισχύος της. Ετσι, είναι αναμενόμενο να αυξάνεται το ποσοστό εκείνων που θεωρούν πολύ πιθανή την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αλλά και εκείνων που το θεωρούν αναπόφευκτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου