ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 15 Ιουλίου 2011

Οχι κ.Πρωθυπουργέ.Εσεις " παιξατε " με λέξεις!!!!!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Αξιότιμε κ.Πρωθυπουργέ ,
Αν σήμερα και ίσως να έχετε και δίκιο ως ένα βαθμό , "παίζει- παίζουν" με τις λέξεις, σας υπενθυμίζουμε τα εξής : 

*** ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΙΣΤΟΙ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΑΡΕΣΤΟΙ 
*** ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 
*** ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ 
κι άλλα πολλά γνωστά σε όλο τον ελληνικό λαό και σε ότι σας αφορά στο λεγόμενο ΒΑΘΥ ΠΡΑΣΙΝΟ.
Συμπέρασμα;;;;;;;;; Εσείς και οι " άριστοι " σας παίξατε και " παίξατε" με τις λέξεις και με εμάς τα πιόνια= ελληνικός λαός.




«Κάποιοι παίζουν με τις λέξεις, συγχέοντας σκόπιμα την ορολογία των οίκων αξιολόγησης με καταστάσεις επώδυνες για την πραγματική οικονομία», τόνισε ο Πρωθυπουργός στην εισήγησή του στο Υπουργικό, όπου συζητήθηκε το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Οικονομικών.

Ο κ. Παπανδρέου επανέλαβε ότι τα περιθώρια είναι ασφυκτικά και ότι η κυβέρνηση πρέπει να δουλέψει όλο το καλοκαίρι.

«Κάνοντας εμείς τη δουλειά μας, με τη μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα, εκ των πραγμάτων, θα συγκρουστούμε αλλού με μικρότερα, αλλού με μεγαλύτερα συμφέροντα.

» Εμείς προχωράμε, για να δείξουμε ότι η Ελλάδα κινείται ακριβώς σε αυτή την τροχιά, της βιώσιμης ανάπτυξης. Και αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουμε και μια Ευρώπη που, πολλές φορές, σε αντίθεση με εμάς, αργεί και δυσκολεύεται να πάρει τις απαραίτητες αποφάσεις» συνέχισε ο πρωθυπουργός.

Ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε ότι οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και ότι η Ελλάδα καλείται να αντιμετωπίσει προκλήσεις και δύσκολες διαπραγματεύσεις.

«Έχει σημασία για εμάς, στην Ελλάδα, να δείχνουμε αλλά και να είμαστε ενωμένοι, για να μεταδώσουμε την εμπιστοσύνη στους πολίτες, ώστε να ξέρουν ότι η Ελλάδα, η κυβέρνηση κάνει ό,τι περνά από το χέρι της αυτή τη στιγμή, για να μπορέσουμε αύριο και στο εγγύς μέλλον να έχουμε ένα βιώσιμο χρέος και να διαχειριστούμε μέσα σε ομαλές συνθήκες αυτό το μεγάλο πρόβλημα, προκειμένου να χτίσουμε και πάλι μια δυνατή οικονομία, να φέρουμε επενδύσεις, να γίνει βιώσιμη η οικονομία μας και πιο δίκαιη η κοινωνία μας».

Τόσο ο κ. Παπανδρέου όσο και ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος παρουσίασαν στους υπουργούς τον όρο «επιλεκτική χρεοκοπία» που χρησιμοποιούν οι οίκοι αξιολόγησης και τόνισαν ότι η διαβάθμιση αυτή μπορεί να κρατήσει από λίγες ώρες έως λίγες εβδομάδες, αναλόγως με την αντίδραση των αγορών.
Αναφορικά με τη συμμετοχή ιδιωτών στο νέο πακέτο βοήθειας, ο υπουργός Οικονομικών ανέφερε ότι δεν έχει υπάρξει ακόμη συμφωνία μεταξύ των υπουργών Οικονομικών και ότι η Σύνοδος Κορυφής θα σφραγίσει αυτή τη συμφωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου