ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

''ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ ΩΣ ΛΑΟΣ".Ένα άρθρο με σατιρική διάθεση !!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Με την άλλη ιδιότητα μου, αυτή του σατυρικού κειμενογράφου , σας εξηγώ πόσο πολύ επιθυμούν το " καλό " μας οι κ.κ. κυβερνώντες και οι "φίλιες " ξένες τοκογλυφικές δυνάμεις .



" Τελικά είμαστε αχάριστος λαός "Ναι φίλες και φίλοι είμαστε !!!!!!! Με επιχειρήματα θα σας το αποδείξω μέσα σε ελάχιστες σειρές.Το πετρελαιο και το φυσικό αέριο πήραν τον ανήφορο.Αντί να γκρινιάζουμε και να βρίζουμε τους πολιτικούς μας θα έπρεπε να τους λατρεύουμε.Εικόνισμα να τους φτιάξουμε.
    • Βρε κουτά σκεφτείτε λογικά .Οι πολιτικοί θελουν να μας φέρουν πιο κοντά .Κάτι σαν την παλιά διαφήμιση του φάκαντόρο που έλεγε ο χρυσός σας φέρνει πιο κοντα.Διαβάστε με προσοχή και μάτια δεκατέσσερα.Αντί στην πολυκατοικία μας να καίνε τα καλοριφέρ και μετά η τσέπη μας και ο....το πιάσατε....Θα μαζευόμαστε όλοι μαζί σε ένα διαμέρισμα το μήνα και θα πληρώνουμε ένα φουσκωτό λογαριασμό και στα υπόλοιπα αν έχουμε πετρέλαιο μόνο το 30% που ισχύει στα κοινόχρηστα .Αν καίμε φυσικό αέριο μία απο τα ίδια !!!!!!!!!
      Επίσης το ίδιο είναι να αγοράζεις καθημερινά τρόφιμα κι άλλα απαραίτητα από το να αγοράζει ο ένας τα σμπουαν ο αλλος το κρέας κ.ο.κ
      Σκεφτείτε σας το ξαναγράφω λογικά .Όλα τα μέτρα της κυβέρνησης ,του Δ.Ν.Τ και της Τρόικας είναι για το καλό μας .
      Παράδειγμα ;;;;;;;Οι νέες αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.Γιατί να καίμε ρευμα ;;;;;;;;; Ε;;;;;;;;Για να βλέπουμε τηλεόραση και να αποβλακωνόμαστε ;;;;;;;;Ξέρετε πόσα ανδρόγυνα χώρισαν επειδή ο συζυγος ήθελε να βλέπει ποδόσφαιρο η σύζυγος τις τουρκικές σαπουνόπερες κι ας ειχαν και 3 τηλεοράσεις.Ο καθένας γούσταρε να απολαμβάνει με την ένταση του ήχου στο φουλ το αγαπημένο του πρόγραμμα.Τώρα με τις αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ ,επιστροφή στα κεριά ,τα ρομαντικά βράδια και η σχέσεις ως δια μαγείας γίνονται καλλίτερες κι από όταν ήμασταν νιόπαντροι.Λίγο κρασί ,λίγο κερί γυναικάρα μου εγώ κι εσυ!!!!!!!
      Επίσης ο αναζοπυρωμένος έρωτας ε...θα φέρει και κανά παιδάκι .Τέλος στην υπογεννητικότητα του έθνους !!!!!!!!!
      Ελπίζω να σας έπεισα.Τρέξτε αγοράστε φωτό της κυβέςρνησης , της Μέρκελ κι ολων όσων "εργάζονται σκληρά " , για το καλό μας !!!!!!!!!!Φιλιά στα ρουθούνια και γερά με ΠΑΣΟΚ -ΔΝΤ ΚΑΙ ΤΡΟΙΚΑ ΣΤΑ ΜΥΑΛΑ!!!!!!!!!


      Άντε να έρθει το φθινόπωρο να ...πέσουν οι  βροχές να την περάσω μέλα γάλα.
      Πως είπατε ;;;;Δε θέλετε να ακούτε για φθινόπωρο;;;;;;;;;Μελαγχολείτε;;;;;;;;Ααααααααααααααα!!!!!!Είπαμε η αχαριστία μας έχει και τα όρια της .Αν δεν βρέξει και δεν πλημμυρίσουν οι γνωστές πλέον λεωφόροι της πρωτεύουσας αλλά και οι δρόμοι σε όλη τη χώρα καήκαμε παίδες!!!!!!!!
      Και μη δω κανένα να καθαρίζει τα φρεάτια θα γίνει χέιζελ.Εγώ θέλω νεροποντές , κατακλυυσμούς του Νώε πως αλλιώς τζάμπα τζαμπατζέισον θα κάνω πατσίισω τα καλοκαιρίνα μπάνια του λαού που δεν έκανα;;;;;;;;;;;Λεφτά και δουλειά δεν είχα πρέπει να ρεφάρω.Να πάρω τη μικρή φουσκωτή βαρκούλα μου να βγω στην Πειραιώς μετά της συζύγου και να κάνω βαρκάδες σα να είμαι Βενετία....!!!!!!!Έχω ο έρμος μεγάλη φαντασία!!!
      Να ρίξω και μια πετονιά να πιάσω καμιά μπότα καθ οτι λεφτά δεν υπάρχουν ούτε για σανδάλια πως θα τη βγάλω το χειμώνα με τρύπια κάλτσα στο διαμέρισμα με σαλόνι 6 χ 40;;;!!!!
      Και να σας πω και το άλλο ;;;;;Κανόε καγιάκ τζάμπα κάνω σαν ξεχειλίσει ο κηφισός κι εσεις γίνεστε μπουχός !!!!!!!!!
      ΟΛΑ ΤΖΑΜΠΑ ΤΖΑΜΠΑΤΖΕΙΣΟΝ .Χίλια χρόνια βρε να ζήσουν αυτοί που δεν καθαρίζουν τα φρεάτια.Να κόβουν χρόνια απο την πεθερά μου και να τα δίνουν στους αρμόδιους , νομαρχιάς - δήμου -υπεχωδέ....και μη δω συνεργεία θα γίνει μεγάλη φασαρία!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου