ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

"ΑΝΕΒΑΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ......".ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ;;;;

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!

Μήνες τώρα αγαπξτοί αναγνώστες ,
Ακούω σε ραδιόφωνα ,βλέπω στην τηλεοραση διαφημιστικά σποτάκια όπου στο ένα εμφανίζεται μια κυρία που εργάζεται στο μουσείο της Ακρόπολης , ένας άλλος κύριος μιλά για τον πηλό , και καταλήγουν τα σποτάκια με τη φράση " ανέβασε κι εσύ την εμπειρία σου στο.......δίνουν μια ηλεκτρονική διέυθυνση(δεν θα την αναφέρω διότι θα ανεβάσω εδώ την εμπειρία μου ).
Όλα ξεκίνησαν πέρυσι το χειμώνα όταν είδα για πρώτη φορά καλοντυμένους κύριους και κυρίες μεμονομένα αλλά κι ως ανδρόγυνα ,να "αλιεύουυν " από κάδους σκουπιδιών παπούτσια ,τσάντες , ακόμη και πολυθρόνες , όλα βέβαια "σακατεμένα",σκουπιδια για κάποιους ,χρησιμα κι αναγκαία γι αλλους.
Συναντήθηκα με γνωστούς και φίλους μετρημένους κι άκουσα οτι απολύθηκαν και δεν έχουν τα χρήματα να πληρώσουν τα ενοίκια κι απειλούνται με έξωση.Δεν έχουν το κας μανει να πληρώσουν το γάλα και τα πάμπερ των παιδιών τους .
Είδα πολλά λουκέτα σε μικρομεσαίες επιχειρήσεις , είδα στα δελτία των 8 αυτοκτονίες λόγω χρεών κι οπως έχει ερμηνέυσει ο φίλος Γιάννης Μηλιώκας " είδα ένα κόσμο να γκρεμίζεται μπροστα μου για το καλό μου ". Για το καλό τους παραφράζω !!!!!!!!!!Ο λαός πεινά - ο λαός υποφέρει .Τα λόγια και τα ευχαριστήρια για τις θυσίες του λαού ,δεν γεμίζουν στομάχια ,δεν πληρώνουν φροντηστήρια ....ΔΕΝ ........Αυτή είναι η δική μου εμπειρία !!!!!!!
Την "ανεβάζω " εδώ γιατί εδώ δεν θα είναι μια διαφήμιση με σκηνικά ακριβοπληρωμένα και φώτα δημοσιότητος των 5 λεπτών!!!!!Εδώ η "φωνή " ,χαρις εσας που ειστε η δύναμη μας θα γίνει αντίλαλος , τραγούδι και ποιημα !!!!!!!!!
Γράψτε κι εσεις τη δική σας ....εμπειρία σε τοιχους που θα πιασει τοπο!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου