ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Δευτέρα 1 Αυγούστου 2011

Άλλος ένας blogger ,έγραψε όλη την πικρή αλήθεια!!!!!!!

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!



Εν συνεχεία της έρευνας που έκανα όσο αφορά την ''Νέα ΄ταξη πραγμάτων'', τα όργανα που έχουν θεσμοθετηθεί, τα άτομα που συμμετέχουν και την δράση τους παρακάτω θα αναφερθώ σε μερικά πολύ ενδιαφέροντα ''εμφανή'' κομμάτια αυτού του ''Νεοταξικού πάζλ'' που θα βοηθήσει να κατανοήσουμε όσο δύναται το σχέδιο που συντελείτε όλα αυτά τα χρόνια τώρα και το οποίο είτε το αγνοούμε είτε δεν του προσδίδουμε την δέουσα σημασία που αυτό απαιτεί για διάφορους λόγους.Από το Λόγιος Ερμής   
1. Όλοι είμαστε αυτόπτες μάρτυρες
Υψηλών υφισταμένων προσώπων που φροντιζουν να γεμισει η Ευρωπη απο εξαθλιωμενους μετανάστες με προελευση μουσουλμανικες χωρες,
Δημιουργώντας ολοκληρο δίκτυο που διακινεί αυτους τους ανθρώπους αφου τους πείσει επιθετικά οτι θα βρουν μια καλύτερη ζωή στην Ευρώπη (στο Πακιστάν υπάρχουν διαφημίσεις που μιλούν για καλύτερη ζωή στην Ελλάδα).
Στη συνέχεια οι ''εκπρόσωποι'' αυτού του δικτύου κάνουν μιά συμφωνία μαζί τους για τα οικονομικά έξοδα του ταξιδιού και τη διέλευση χωρίς διαβατήρια απο πλήθος χωρών και παράλληλα πείθουν σε αρκετές δυτικές χώρες, τις "πνευματικές προσωπικότητες", τις εφημερίδες και ΜΜΕ, συγκεκριμένους νεοφιλελέυθερους πολιτικούς και στρατευμένες ΜΚΟ να προπαγανδίσουν τον πολυπολιτισμό και τον αντιρατσισμοό.

2. Δημιουργούν μια τεχνητή παγκόσμια οικονομική κρίση.
2.α) Κατεδαφίζουν τα επιτόκια δανεισμού σε παγκόσμιο επιπεδο και σε φαση ευφοριας των αγορων, αυτο στην πράξη τι προκάλεσε; Μεχρι τότε το μέσο δυτικό νοικοκυριο ειχε καποια χρήματα στην τράπεζα απο τα οποια εισέπρατε τοκο και μαλιστα γενναίο μεχρι και 20%., οταν λοιπόν τα επιτόκια γκρεμίστηκαν δεν ειχε σοβαρο κινητρο να κρατήσει τα λεφτα στην τράπεζα γιατι δεν του απέδιδαν πια οπως παλιά αναζητώντας πλέον νέους ποιο αποτελεσματικούς τρόπους επένδυσης..

2.β) Εκείνη ακριβώς την εποχη λοιπον τα νεοφιλελεύθερα media ρίχνουν το σύνθημα: Tωρα που δεν αξιζει να κρατάτε τα λεφτά σας στην τράπεζα παιξτε τα στο χρηματιστηριο (αν φοβαστε να επενδύσετε απ'ευθειας σε εταιρείες αγοραστε αμοιβαία κεφάλαια) η αποκτήστε το δικό σας σπιτι η εξοχικό με χαμηλότοκο στεγαστικό...ο κόσμος ακολουθει, τα χρηματιστήρια παγκοσμίως και τοτε ξαφνικά αρχίζουν οι ''σφαλιάρες'' (πρώτα καταρρεουν τα χρηματιστήρια των ασιατικών αγορών, Σιγκαμπουρη και λοιπες μέγα αναπτυσόμενες χωρες, ακολουθουν τα χρηματιστηρια της Τουρκίας, Πολωνίας, της Ελλλαδας, πεφτει σημαντικα η Ιαπωνία, υποχωρουν αρκετα οι ευρωπαικοι γενικοι δείκτες και τελος κατεδαφίζεται ο αμερικανικός NASDAQ αναγκάζοντας ενα σωρό αμερικανους νεόπλουτους που εγιναν πολυεκατομμυριούχοι αρχικά να χάσουν στο τελος και το βρακι που φορούσαν στεγνώνοντας την αγορά σημαντικά σε πρώτη φαση...

2.γ) ξεκινάει η φάση του δεύτερου μέρους...σου λένε τώρα οι τράπεζες, έχασες τις οικονομίες σου στην τράπεζα επενδύοντας στο χρηματιστήριο και δεν έχεις σάλιο να κινηθείς; εδώ είμαστε εμείς για το φτηνό στεγαστικό, για το επιχειρηματικό, για το καταναλωτικό, για το δάνειο νοσηλείας, για το διακοποδάνειο, κοκ...δεν θέλεις δάνειο; ε βγάλε τουλάχιστον δυο κάρτες να έχεις να κινείσαι.
ο κόσμος που είχε στεγνώσει δανείστηκε, σου λέει σε φάση ανάπτυξης είμαστε, θα δουλέψουμε να τα βγάλουμε, δόξα τω θεό ξεκινάει και η ευρωπαϊκή νομισματική ενωποίηση και το ευρώ θα φέρει  ανάπτυξη. Όταν λοιπόν ο πρώτος κύκλος δανεισμού έκλεισε και το ευρώ αντί να δώσει ώθηση δημιούργησε στένεμα με αύξηση των τιμών των βασικών αγαθόν και υπηρεσιών πάλι τα νοικοκυριά και οι επιχειρήσεις είχαν δυσκολίες...εκεί λοιπόν ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος δανεισμού...σου λέει γέμισες κάρτες και δάνεια, εναπόθεσε τα στη δικιά μας τράπεζα σε ένα συνολικό δάνειο σαφώς πιο χαμηλότοκο..και πήγε ο κόσμος και εναπόθεσε τα δάνεια του παίρνοντας και μπόνους επιπλέον δανεισμού από τη νέα τράπεζα, ταυτόχρονα όμως τις κάρτες που του χρέωναν δεν τις έκλεινε όπως θα πρεπε άλλα τις άφηνε και κάποια στιγμή άρχισε να τις ξαναχρησιμοποιεί και να τις φουσκώνει...αυτό ήταν, ο δεύτερος κύκλος δανεισμού έφτασε κι αυτός στο αδιέξοδο του...το καζάνι έχει αρχίσει και βράζει και χτυπάει το καπάκι..

2δ) έρχεται τότε η φούσκα των ακίνητων από την Αμερική, Σεπτέμβριος του 2008, τα media την υπερπροστατέυουν και δημιουργείται παγκόσμιο κλίμα πανικού σαφέστατα τεχνητό.
Οι τράπεζες σε παγκόσμιο επίπεδο αλλάζουν ρότα και λένε τώρα στους πελάτες τους ότι δανεισμός πλέον γιοκ...με δεδομένου ότι όλη η αγορά και τα περισσότερα νοικοκυριά στεκόντουσαν στα ποδιά τους μεσώ του δανεισμού ο χάρτινος πύργος αρχίζει να καταρρέει, εκατομμύρια σπίτια στη Δύση χάνονται και καταλήγουν στις Τράπεζες, πολλές φόρες μόνο και μόνο για χρέη σε πιστωτικές κάρτες, εκατομμύρια μαγαζιά βάζουν λουκέτο, εκατομμύρια άλλα απολύουν υπάλληλους, εκατομμύρια άνθρωποι μένουν στην κυριολεξία άστεγοι η φιλοξενούμενοι από συγγενείς.
και θυμηθείτε πως ήταν η κατάσταση πριν ακριβώς 10 χρονιά, δηλαδή το 1997-8 όταν ακόμη δεν είχαν κατεδαφιστεί τα επιτόκια, ο κόσμος όχι μόνο δεν είχε πρόβλημα και ανάγκη δανεισμού άλλα εισέπραττε τόκο από τις τράπεζες μεσώ των καταθέσεων του...
3. Το σχέδιο τώρα συνεχίζει ως εξής:
Λόγω της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης τα κράτη έχουν λιγότερα έσοδα και μεγαλύτερη ανάγκη δανεισμού, όσα λοιπόν κράτη όλα αυτά τα χρονιά είχαν περιέλθει σε μεγάλο έλειμμα και δαπάνες δανεισμού (δηλαδή σχεδόν όλα) να βρουν κλειστές τις πόρτες δανεισμού και πολύ ψηλά επιτόκια ώστε να αναγκαστούν να προσέλθουν σε διαπραγματεύσεις με το ΔΝΤ και την Παγκόσμια Τράπεζα (δυο βιτρίνες της ''Νεοταξικής πράξης'')...από κει και πέρα ο στόχος είναι το ΔΝΤ να αποτελέσει την πραγματική οικονομική κυβέρνηση σε όσες το δυνατόν περισσότερες χώρες που έχουν υψηλό έλειμμα και που πλήττονται τα έσοδα τους λόγω της κρίσης, η δυνατόν το ΔΝΤ να εισχωρήσει σε αδύναμες αρχικά χώρες της Ευρωζώνης και μετά και σε άλλες που έχουν μικρότερο πρόβλημα, με αποτέλεσμα τα ψήγματα λαϊκής κυριαρχίας μεσώ των πιέσεων στις εκλεγμένες κυβερνήσεις πάνε περίπατο και αποφασίζουν οι μεγαλοτσιφλικάδες για το μισθό η τη σύνταξη που θα έχει ο εκάστοτε Ευρωπαίος πολίτης.
4. Το ΔΝΤ θα είναι το πρόσχημα σε όσες χώρες το αποδεχθούν
Για να κατεδαφιστούν τα εργασιακά δικαιώματα, οι συλλογικές συμβάσεις, το ύψος των μισθών, των συντάξεων, των αποζημιώσεων. Είναι φανερό πως το σύστημα δεν θέλει πια τη μεσαία τάξη άλλα θέλει να κάνει όλους τους δυτικούς πολίτες χαμηλότατων εισοδημάτων και παράλληλα να τους έχει χρεωμένους. Προχωράει σε έναν παγκόσμιο φεουδαρχικό καπιταλισμό οπου οι πολυεθνικές θα ανταλλάσουν τους υπάλληλους σαν σκλάβους. Για να γίνει αυτός ο μετασχηματισμός χρειαζόταν η κρίση, για να υπάρξει η κρίση έπρεπε να πειστεί ο κόσμος να πάρει τα χρήματα του από την τράπεζα να τα παίξει και να τα χάσει και μετά να δανειστεί και να γίνει πλέον τοξικομανής που εκλιπαρεί τις τράπεζες για μια δοσολογία...εννοείται ότι πέραν του ευρύτερου παγκοσμίου οικονομικού μετασχηματισμού το κεφάλαιο βούτηξε και το πορτοφόλι των νοικοκυριών άλλα και των κρατών που είχαν ξανοιχτεί σε δημοσιονομικές δαπάνες. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου!

5. Και ερχόμαστε τώρα στο κρισιμότερο σημείο
Τι θα γίνει αν αντιδράσουν οι λαοί; αν προχωρήσουν σε μεγάλες απεργίες και σε διαδηλώσεις;
Εκεί το σύστημα έχει τρεις εφεδρείες που πιστεύει ότι θα του κάνουν τη βρώμικη δουλειά...

5.α) Τα δυτικά media που είναι πλέον στα χεριά των Παγκοσμιοποιημένων νεοφιλελεύθερων θα κάνουν πλύση εγκεφάλου ειδικά στον πιο συντηρητικό κόσμο (έχω εξηγήσει ότι η συντηρητικότητα δεν είναι θέμα κόμματος καθώς συντηρητικοί υπάρχουν και στην αριστερά, συντηρητικότητα είναι η αποκλειστικότητα του καναπέ και το να χουμε την ησυχία μας)

5.β) Τους προβοκάτορες που με δολοφονικές, εμπρηστικές η χουλιγκανικες ενέργειες (κατά περιουσίας δημοσίων ιδρυμάτων η κατά της περιουσίας του μέσου πολίτη) θα διχάσουν την κοινή γνώμη. Οι συντηρητικοί όλων των κομμάτων θα πουν καλύτερα με το ΔΝΤ πάρα με δολοφόνους και πρεζόνια, θα κλειδαμπαρωθούν σπίτια τους και θα απειλήσουν τα παιδιά τους να μην πάνε στις πορείες. Έχετε να δείτε τρομερά πράγματα από τους προβοκάτορες, μην εκπλαγείτε αν δείτε κάποια τεράστια καταστροφή σε δημόσιο η αρχαιολογικό χώρο ή εθνικό σύμβολο.

5.γ) Και εδώ φτάνουμε στο ερώτημα. Γιατί μας κουβάλησαν τους λαθρομετανάστες;
Πρώτον ώστε αν αντιδράσουμε στους μικρούς μισθούς και τα μικρά μεροκάματα να προσλάβουν αυτούς ώστε να μας έχουν του χεριού τους και δεύτερον σε περίπτωση που πάει κάποιο ευρωπαϊκό κράτος που η κυβέρνηση του χτυπά τα εργασιακά δικαιώματα σε κρίσιμες εκλογές λόγω αναταραχών και διαδηλώσεων, οι πρώην λαθρομετανάστες που θα έχουν πλέον νομιμοποιηθεί και πήραν και δικαίωμα ψήφου να στηρίξουν καθοδηγούμενοι από τους ομαδάρχες τους, τα νεοφιλελεύθερα κόμματα που τους νομιμοποίησαν και τους έδωσαν δικαίωμα ψήφου,όσα έγιναν στην Ελλάδα (θυμηθείτε ότι το κράτος λύσσαξε να περάσει πρώτα το δικαίωμα ψήφου στους πρώην λαθρομεταναστες πριν προχωρήσει στην κατεδάφιση του εργασιακού και κοινωνικού κράτους) έγιναν πιλοτικά και θα εφαρμοσθούν και σε άλλες χώρες της Ευροζώνης.

Όπως καταλαβαίνετε δεν πρόκειται για μια φυσική εξέλιξη λόγω συνθηκών που διαμορφώθηκαν, αυτή η αλλαγή δεν ξεκινάει από τη βάση, από χαμηλά, άλλα επιβάλλεται εκ των άνω, μεσώ μεθοδεύσεων, τεχνητών και ελεγχόμενων χρεοκοπιών, και παγκοσμίων πολέμων.
Δυστυχώς τα όσα αναφέρονται παραπάνω μπορεί να φαντάζουν σε μερικούς αναμασήματα από χιλιοειπωμένες λιακοφουρακικές συνωμοσιολαγνείες, τα πράγματα όμως είναι πολύ χειρότερα και ξεπερνούν τη φαντασία και του πιο αρρωστημένου συνωμοσιολόγου.

Όσοι απλοί σκεπτόμενοι άνθρωποι ακούνε για συνωμοσιών σενάρια όπως πχ μαζικό έλεγχο του νου, χαμογελούν ειρωνικά πιστεύοντας ότι τέτοια συνέβαιναν σε σταλινικού τύπου καθεστώτα και ότι αυτές οι εποχές έχουν παρέλθει.

Η μεγαλύτερη επιτυχία του συστήματος όμως είναι να σε κάνει να νομίζεις ότι έχεις ελεύθερη βούληση, ότι έχεις δυνατότητα επιλογής ενώ στην ουσία άπλα ακολουθείς το δικό τους στρωμένο μονοπάτι, χειραγωγώντας και πατρονάροντας σε κάτω απτό τη μύτη σου.

Ντετερμινισμός εναντίον ελεύθερης βούλησης, είναι όλα προκαθορισμένα; μπορούν να γίνουν όλα προκαθορισμένα και προβλέψιμα; υπάρχει πραγματικά ελεύθερη βούληση;

Τα πράγματα λοιπόν είναι πολύ πιο σύνθετα, υπάρχουν συγκεκριμένοι άνθρωποι που κινούνται μεσώ γενεών βάσει συγκεκριμένου πλάνου σε κάθε επίπεδο, με σκοπό αυτό που λένε και νομίζουν κάποιοι αστειευόμενοι ότι είναι άπλα ένα μότο μερικών φτασμένων γιάπηδων:
"ο καλύτερος τρόπος να προβλέψεις το μέλλον είναι να το δημιουργήσεις..."
Ακόμα και τώρα η συντριπτική πλειοψηφία της ανθρωπότητας έχει την εντύπωση ότι έχουμε φτάσει στο 2010 ως κοινωνία και ως δομές από τι; κατά τύχη; από μεθοδεύσεις τύπου trial & error;
Η ανθρωπότητα ακολουθεί την βέλτιστη/ τη καλύτερη δυνατή της πορεία; ή μήπως είναι το αποτέλεσμα τυχαίων κινήσεων μέσα από ένα φάσμα μικρών αποκλίσεων;

Ένας υγιής νους το μόνο που επιδιώκει είναι να κληροδοτήσει ότι καλύτερο στα παιδιά του, δε μπορεί να διανοηθεί ότι κάποιοι αρρωστημένοι εποφθαλμιούν από γενιά σε γενιά το μέλλον της ανθρωπότητας παίζοντας με τις τύχες της.

Δυστυχώς δε μπορεί να το συλλάβει ανθρωπινός νους για να γίνει κάτι τέτοιο πιστευτό, όσο πέρα ως πέρα αληθινό κι αν είναι....

Ο Καρλ Μαρξ τα έγραψε αυτά από τα 1800, τα κράτη-έθνη θα εκφυλιστούν και κάποια στιγμή θα υπάρξουν 3 μπλοκ: η ενωμένη ευρώπη, η ενωμένη αμερικάνικη, και η περιοχή του ειρηνικού.

Παλιότερα ημουν σκεπτικιστής και λάβρος κατα κάθε συνωμοσιών άλλα πλέον οποία πετρά κι αν σηκώσω βλέπω αυτά και πολλά περισσότερα που παλιότερα σε μια άλλη εποχή κάποιοι τα άκουγαν εν μεσώ χειροκροτήματος ως τύπου εκπομπής OLA, ως είδος ψυχαγωγίας, (και ακόμα αυτό κάνουν οι περισσότεροι δηλαδή...)

Δείτε τι έλεγε ο George Carlin πριν 19 χρονιά, δεν ξέρω αν εσείς θα κλάψετε ή θα γελάσετε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου