ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΑΤΙΜΩΡΗΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ!!! ΒΑΤΟΠΕΔΙ ..

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς.

Με αφορμή την χθεσινή "απολόγία " του τέως Υπουργού Εθνικής 'Αμυνας κ. Άκη Τσοχατζόπουλου , οι " ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ", σας υπενθυμίζουν τα σκάνδαλα τα οποία ακόμη δεν έχουν βρεί λύση κι απόδοση ευθυνών !!!!!
Ξεκινάμε από αυτό του Βατοπεδίου .29 Απριλίου 2011 και κανείς δεν έχει τιμωρηθεί !!!!!!!!!!!!


Ήταν το φθινόπωρο του 2008 όταν ξέσπασε πολιτικό σκάνδαλο με επίκεντρο τη Μονή Βατοπεδίου του Αγίου Όρους. Αποκαλύφθηκε ότι το Ελληνικό Δημόσιο έδωσε στη Μονή κτίρια του Ολυμπιακού Χωριού ως μέρος ανταλλαγής με παρόχθιες περιοχές στη λίμνη Βιστωνίδα, η οποία αποτελεί μέρος του δικτύου Natura 2000. Η ηγεσία της μονής, αμέσως μετά την ανταλλαγή, μεταβίβασε τα ακίνητα αυτά σε υπεράκτια εταιρία. Η όλη συναλλαγή απέβη εις βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου, με αποτέλεσμα μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου να ξεσπάσει πολιτική θύελλα.
Το σκάνδαλο της Μ. Βατοπεδίου αποτελεί χωρίς αμφιβολία το μεγαλύτερο σκάνδαλο ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας στην σύγχρονη πολιτική ιστορία του τόπου.
Με την υπογραφή υπουργών της κυβέρνησης Καραμανλή ανταλλάχθηκαν με αστραπιαίο τρόπο φιλέτα δημόσιας γης με νερό και ψάρια της λίμνης Βιστωνίδας. Με την υπογραφή και τη συνενοχή της κυβέρνηση Καραμανλή, μοναχοί μετατράπηκαν σε μεσίτες, διασύροντας την Ορθοδοξία και με τον Καραμανλή να έχει χάσει την εμπιστοσύνη των ψηφοφόρων και του συνόλου σχεδόν του Ελληνικού λαού !!!!!!! 
Όλοι οι πολίτες είχαν  συνειδητοποιήσει πώς το σκάνδαλο δεν θα μπορούσε να υπάρξει χωρίς τον αξιοθαύμαστο για τα δεδομένα αυτής της κυβέρνησης συντονισμό υπουργείων που έγινε με υψηλή καθοδήγηση. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Και αυτός είναι ο λόγος που η κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή χρησιμοποίησε και χρησιμοποιεί όλα τα μέσα για να συγκαλύψει την υπόθεση. Ποδοπατώντας Σύνταγμα, νόμους, ακόμα και την αξιοπρέπεια μίας ολόκληρης ιστορικής παράταξης. Φτάνοντας ακόμα και στον αυτοεξευτελισμό.

           ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ
1. Στην αρχή, ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος σε μια προσπάθεια  συγκάλυψης, κράτησε επί ένα χρόνο το φάκελο στο ψυγείο.
2. Όταν τον Αύγουστο του 2008, το σκάνδαλο δεν μπορούσε να κρυφτεί άλλο, ο κ. Σανιδάς έσπευσε να μιλήσει για παραπλανημένους υπουργούς τους οποίους αθώωσε προκαταβολικά λόγω…μειωμένης αντίληψης.
3. Στη συνέχεια, ο ίδιος, άσκησε αφόρητες πιέσεις για να μην πάει, όπως ορίζει το Σύνταγμα, ο φάκελος στη Βουλή.
4.Οι πιέσεις αυτές είχαν ως αποτέλεσμα την πρωτοφανή στα δικαστικά χρονικά παραίτηση τον περασμένο Οκτώβριο των δύο εισαγγελέων που ερευνούσαν την υπόθεση. Κάτω από το βάρος της πίεσης της κοινής γνώμης αναγκάστηκε να στείλει για…ενημέρωση το φάκελο στη Βουλή.
5. Κάτω από την πίεση της κοινής γνώμης και της πρότασης του ΠΑΣΟΚ για προανακριτική, ο πρωθυπουργός σύρθηκε να ζητήσει Εξεταστική Επιτροπή, την οποία μέχρι τότε απέρριπτε με το αστείο επιχείρημα ότι θα εμπόδιζε τη δικαστική έρευνα.
6. Και όταν ήρθε η ώρα, δύο φορές, να ψηφίσει η Βουλή για σύσταση προανακριτικής, ο κ. Καραμανλής υποχρέωσε την κοινοβουλευτική πλειοψηφία της Ν.Δ. σε ατιμωτική, πρωτοφανή για τα πολιτικά χρονικά, αποχώρηση.
Για τις ''ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ", το χειρότερο ήταν όταν απο το βήμα της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης , ο Καραμανλής κάλυπτε τα "φίδια - λαμόγια " που είχε στον κόρφο του .Έπρεπε να γίνουν ρεπορτάζ απο συγκεκριμένο τηλεοπτικό σταθμό για να "ξηλώσει" τα " φίδια και λαμόγια "!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ !!!!!!!!!
ΣΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΥΡΩΠΗ , ΑΦΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΓΟΜΑΣΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ , ΠΑΝΕ "ΜΕΣΑ" ΓΙΑ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ 100 ΕΥΡΩ!!!!!!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου