ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;ΆΛΛΑ ΛΕΕΙ -ΆΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑΖΕΙ Ο Γ.Α.Π.

"ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ". To No 1 Αρθρογραφικό Blog !!! Είμαστε ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΙ-ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΙ-ΕΓΚΥΡΟΙ ασκούμε ΑΙΧΜΗΡΗ και ΚΑΥΣΤΙΚΗ καλοπροαίρετη κριτική !!! Δύναμη μας;;;;Εσείς !!!
Χρήστος Φραντζανάς.

Η υποτίμηση της νοημοσύνης μας πλέον έχει ξεπεράσει κάθε όριο και σύντομα θα γίνει ανέκδοτο.
Λίγες ώρες νωρίτερα ο κ. Πρωθυπουργός ,την ώρα που ο κ. Τσοχατζόπουλος από το βήμα της Βουλής τα χωνε στο ΠΑ.ΣΟ.Κ, ο Γ.Α.Π. έστελνε μήνυμα πως ΕΚΛΟΓΕΣ δεν θα γίνουν αλλά ούτε κι ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ!!!!!
Αρχίσαμε να νιώθουμε κάπως......
Οι πληροφορίες μας λένε ότι ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥΣ .
Επειδή στην παρούσα φάση δεν συμφέρει σε κανένα κόμμα η προκήρυξη εκλογών κι  επειδή ο ΓΑΠ επιθυμεί να "μαντρώσει" όλους τους πολιτικούς αρχηγούς - αντιπολίτευση , αλλά και τους "πράσινους αντάρτες ",  ετοιμάζει στις 15 Μαιου , "παράσταση".

ΣΕΝΑΡΙΟ 1.

Με αφορμή την παρουσίαση των έκτακτων μέτρων για το 2011 και του Μεσοπρόθεσμου Σχεδίου 2013 - 2015, συνολικού ύψους 26 δισ. ευρώ που θα παρουσιαστεί στις 15 Μαΐου, θα στείλει το "γράμμα "  προς τα κυβερνητικά στελέχη και κυρίως προς τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ και θα θέσει  έμμεσα αλλά πολύ ισχυρά το  εκλογικό δίλημμα !!!!!!!!!!!
Ο ΓΑΠ εκμεταλλευόμενος τα μέτρα που προ- γράψαμε θα τα συνδυάσει ,με την ταχεία και αποτελεσματική προώθηση του προγράμματος αποκρατικοποιήσεων, ως αναγκαίες προϋποθέσεις για τη «διαχείριση» του προβλήματος ελλείμματος και χρέους της χώρας, μετά το πρώτο τρίμηνο του 2012, οπότε και λήγει το δάνειο από την τρόικα, και θα ζητήσει τη συντεταγμένη πορεία κυβέρνησης και Κ.Ο. μέχρι την ψήφιση των σχετικών νομοσχεδίων, στις αρχές Ιουνίου.


ΣΕΝΑΡΙΟ 2.

Άν όμως ,ο ΓΑΠ πάντα,  διαπιστώσει ότι εγείρονται ενστάσεις, όπως είδαμε κατά το τελευταίο υπουργικό συμβούλιο για τις αποκρατικοποιήσεις, ή  διαπιστώσει που θα το διαπιστώσει , ότι εκδηλώνεται κύμα αντιδράσεων και πολυφωνίας στους κόλπους των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ που εκ των πραγμάτων θα λειτουργεί ως σύμμαχος προς την κριτική της Ν.Δ., φέρεται σύμφωνα με πληροφορίες μας ,  να επιλέξει την οδό  των πρόωρων εκλογών, πριν οι σχετικές ρυθμίσεις οδηγηθούν προς ψήφιση στη Βουλή.

Ο  ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

Η αλήθεια είναι πως ο ΓΑΠ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΈΣ .Αυτό που τον προβληματίζει είναι οι "αντάρτες" ,οι  οποίοι έχουν εδώ και ενάμιση μήνα εκφράσει τη δυσαρέσκεια τους , οπότε σκέφτηκε ΣΙΓΑ ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΗΔΗ ΟΙ " ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ".
Όσοι δε στηρίξουν την οικονομική πολιτική που ο ίδιος και οι "αριστοι κι οχι αρεστοι ", ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΓΕ.
Οι "αντάρτες " - διαφωνούντες το γνωρίζουν και μόνο ο Θεός γνωρίζει εαν θα συνεχίσουν τον "ανένδοτο" ή θα υποκύψουν στις πιέσεις του ΓΑΠ.

ΕΝΤΟΝΟΣ Ο ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ (εαν προκηρυχθούν εκλογές).

Στις προηγούμενες Εθνικές Εκλογές το ΠΑ.ΣΟ.Κ σάρωσε !!!!!!!
Τώρα όμως η κατάσταση και τα δεδομένα είναι πολύ διαφορετικά .Σε περίπτωση εκλογών το εκλογικό σώμα θα κρίνει τις πολιτικές κυρίως στον τομέα της οικονομίας , ΔΝΤ- ΤΡΟΙΚΑ - ΑΝΤΙ-ΛΑΙΚΗ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΠΙΛΟΓΗ !!!!!!!
Ο "περίπατος " των προηγούμενων εκλογών φαντάζει όνειρο θερινής νυκτός και το " αρεστό του επιτελείο" ,εδώ και μήνες τον έχει ενημερώσει για τη δυσαρέσκεια ,σε μεγάλο βαθμό , τόσο στην Κ.Ο. όσο και στο Βαθύ Πράσινο!!!!!!!
Κυριακή κοντή γιορτή .!!!!!!!!Σε 2 εβδομάδες όλα θα ξεκαθαρίσουν !!!!!!!!!!!!!!!!!!





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου